Hvordan kjøpe sitrus treet frø

September 6

Å vite hva slags sitrus treet å kjøpe er avgjørende å ha suksess voksende sitrus. Hvis du plante et vanlig sitrus tre i et klima som har en tendens til å frost over, er det en god sjanse for at treet ikke vil overleve. I det minste, vil frukt bli skadet. Hardfør sitrus trær er i stand til å vokse i et kaldere klima, mens sitrustrær som valencia oransje treet trives i varme, tropiske klimaer. Du kan kjøpe frø, men du kan også bruke frø fra sitrus du kjøper for å spise; hver frukten har to til seks frø inni.

Instruksjoner

•Decide hvis du trenger et mer hardføre sitrus tre som yuzu treet og ti grad mandarin treet, eller en sitrus treet som valencia oransje treet som må være i frostfrie omgivelser. Navle appelsiner, ofte fra Florida, kan ikke overleve dersom frostet. Du kan ikke sette et vanlig sitrus tre i et klima som frost regelmessig; treet vil dø eller frukt vil bli ødelagt. Hardfør sitrustrær kan settes i ethvert klima, fordi frukten er ikke nesten som svekket av frost. Generelt, hvis den første frosten av sesongen i ditt område ikke er før November eller desember, kan sitrus trær vokse.

•Prepare jord for treet ved å blande i høy nitrogen blanding gjødsel med fosfor. Du må gjøre dette ca to uker før planting at jorda er klar for treet. Det høye fosfor nivået i gjødsel hjelper treet overleve hvis det er frost. Det hjelper også røttene ta mye raskere.

•Purchase sitrus treet frø fra en online ressurs eller lokale hagearbeid sentrum. Sitrus frø vanligvis koster mellom $15-$25 per pakke, så unngå frø som koster mye mer enn. Det er steder som selger frø på ca $2.50 for 10 frø, så hvis du betaler om $15 per pakke, kan du forvente å ha omtrent 60 frø per pakke. Det er mer enn nok til å kunne spire 10-30 frø for planting.

•Bruk eget frø av kutte åpne frukt og ta ut frøene. Vaske dem og plassere dem i et glass vann. Forkaste de flyte til toppen; Dette vil ikke vokse. Plass brukbare frøene i kjøleskapet for å starte spiring prosessen. Bruk dem som kjøpte frøene.