Hvordan kjøpe Plantation Shutters

January 5

Hvordan kjøpe Plantation Shutters

Plantation shutters kan gi personvern mens lyset i, og deres elegante utseende gjør windows til et samlingspunkt for resten av rommet. Skoddene kommer i mange utførelser og er en av få vindu behandlinger kan legge verdien til hjemmet ditt. Når du kjøper plantasjen skodder, være sikker på å måle nøyaktig og nøye velge mål trenger du det beste resultatet.

Instruksjoner

•Measure windows fra toppen molding til vinduskarmen å bestemme hvor høy skoddene må være. Finne ut bredden, måle bredden på toppen, midten og nederst i vinduet, og deretter bruke flest. Det er vanlig for windows, særlig høyere seg, variere litt i bredden.

•Determine hvor mange sider du vil på hvert vindu. For standard størrelse Vinduer, kan du vanligvis bruke to slik at de lukke i midten og åpne på hver side. Svært liten windows pleier å se best med en nedleggelse, mens karnappvinduer krever fire eller flere tilstrekkelig dekke hele området.

•Decide hvilken størrelse slats du ønsker. Plantasjen lukkeren slats vanligvis varierer fra 2 1/2 inches til 4 1/2 inches. Bredere slats gir rene, moderne linjer og tillate mer lys å komme gjennom når skoddene er åpne. På den annen side, kan skodder med mindre lamellene passe mer tradisjonell stil hus bedre.

•Determine du hvordan skoddene montert. Hvis du vil åpne skoddene så de er flatt mot veggen, må en innvendig mount nære vinduet. For å åpne skoddene så de er rett ut 90 grader fra veggen, er en indre mount som er flush med veggen foretrukket. Hvis vinduet ikke er innfelt eller vinduet selv åpner i, må en utenfor mount.

•Contact oppussing butikken for å finne ut priser for størrelsen og stilen av skodder du ønsker. Se etter de samme produktene online å få en følelse for de ulike stilene tilgjengelig, samt en generell forståelse av priser. Dette vil gi deg en grunnleggende ide om hvor du kan få det beste produktet for den beste prisen, hjelpe deg å velge selskapet du vil arbeide med.

•Decide om du vil installere skoddene på egenhånd eller ansette en entreprenør. Mange selskaper tilbyr gratis eller redusert pris installasjon med et kjøp, så hvis du ikke gjør det selv, ta kostnaden i listen med krav når du velger en forhandler.

• Besøk en lokale behandling butikk eller hjemme forbedring butikken vise alternativene i person hvis du ikke skal kjøpe skoddene online. I mange tilfeller må butikken bestille riktig størrelse for windows. Et besøk til butikken gir deg muligheten til å vise materialet førstehånds og få en følelse for hvordan produktet vil se ut i ditt hjem.

•Spør for fargeprøver hvis du er usikker på hvordan plantasjen vindusskodder vil se i hjemmet ditt. De fleste nettbutikker vil sende dem til deg gratis, og de fleste murstein og mørtel forhandlere har prøven bøker du kan ta med hjem.

•Plasser bestillingen når du har bestemt på skodder og Installasjonsdetaljer.

Tips og advarsler

  • Hvis plantation shutters er for dyrt for budsjettet, kan du vurdere å plantasjen stil persienner. Du kan få en lignende blikk og stemning for mye mindre penger.