Hvordan kjøpe personvern Slats for inngjerding

December 10

Hvordan kjøpe personvern Slats for inngjerding

Når du legger i en personvernet gjerde, er det viktig å gjøre en god beslutning om slats du installerer. Slats er den mest synlige delen av gjerdet, spesielt fra utsiden, og de nesten utelukkende bestemme estetiske kvaliteten på personvern gjerde.

Dette kan virke som en svært enkel oppgave i begynnelsen, men når møtt med beslutninger som hva slags tre å få og der hvor å kjøpet slats, det blir litt mer utfordrende. Likevel, noen kan kjøpe sin egen slats uten ekspert eller entreprenør på hennes side.

Instruksjoner

•Decide hvor høy du gjerdet å være. Standard høyden på en personvern gjerde er 6 eller 8 fot, med 6 feet er langt den mest populære. Du kan velge hvilken som helst størrelse, men husk at jo høyere gjerdet, jo mer penger det vil koste for å bygge. Hvis utformingen er installert, vil du være begrenset til slat størrelsen som rammen ble utformet. En av vertikalt innlegg og kjøpe slats som er samme høyde som innlegg.

•Calculate hvor mange slats må. De fleste personvern gjerde slats er 5-1/2 inches bredt, slik at du kan dele det nummeret til den totale lengden av gjerdet i tommer. Husk å kjøpe flere ekstra slats tillate odczytywalo klipping. For eksempel hvis du var å sette opp en 150 fot gjerde, ville du multiplisere det med 12 for å få 1800 tommer. Del som ved bredden av slats, 5-1/2 inches, for totalt 327 slats nødvendig. For å gi feil og fremtidige styre erstatning, kan du kjøpe, for eksempel 340 slats i stedet. Denne formelen fungerer for de fleste standard gjerde design, der slats dekker innlegg. Hvis du har en alternativ utforming, husk å ta bredden på innlegg hensyn når beregningene.

• Besøk lokale maskinvaren eller oppussing butikken for å se deres utvalg av personvern slats. De fleste slats kommer i ulike typer av tre, alt fra rimelige pine til høy kvalitet sedertre. Funksjonen vil være den samme uavhengig av tre type, men forskjellige tresorter ser bedre enn andre. Denne avgjørelsen bør være basert utelukkende på personlig smak og budsjett, men husk at bedre skogen vil vanligvis koste mer. Når du har gjort ditt valg, stafett målinger og beregninger til butikken for å sørge for at du kjøper riktig slats for dine behov. Hvis du ikke ønsker å hale slats hjem, vil de fleste butikker levere dem til deg for en liten avgift.

Tips og advarsler

  • Shoppe rundt på flere butikker å sikre at du får den beste prisen.
  • Kontroller målinger og beregninger før endelige kjøper.