Hvordan kjøpe over bakken bassenger

June 30

En over bakken svømmebassenget er en investering som kan også være en morsom tillegg til outdoor living space. I stedet for reiser, et basseng kan gi en stay-at-home ferie alternativ, eliminere stress og bekymringer andre alternativer og til en lavere kostnad. Ta deg tid under planlegging å utforske ulike alternativer kan føre til et kjøp som sikrer mange år med glede for deg og din familie.

Instruksjoner

•Measure og kart plass til bassenget. Over bakken bassenger varierer i størrelse. De vanlige former for bassenger er rund eller oval vanlige størrelsen er 12, 18, 21 og 24 føtter i omkrets, med de mest populære er en 24-fots omkrets.

•Kontroller at plasseringen er gratis fra forurensende forhold som blader fra en overhengende treet eller støv fra en nærliggende grusvei. Disse tingene kan føre til mer vedlikehold og øke mengden av nødvendig for å opprettholde bassenget.

•Kontroller med din byen regjeringskontorer og din forsikring carrier å se hvis det er noen restriksjoner eller retningslinjer. En rekke byer og forsikringsselskaper krever nå en rundt gjerdet med låsing gate ved bassenget til begrense tilgang og ansvar.

•Koble maskinen et budsjett for bassenget. Kostnadene ved bassenget kan variere mye avhengig av bassenget---enkelt oppsett, myk bassenget eller stål vegger pool. I tillegg installasjonen kan legge til en betydelig prosjektet (med mindre du velger å installere det selv). Forhandlere gruppe ofte filteret, vakuum og annet tilbehør i en redusert pris-pakke. Noen vil tillate deg å bygge din egen pakke ved å plukke og velge elementer individuelt. Merkenavn og kvalitetsnivåer vil føre prisene på disse pakkene varierer mye, så velg med omhu.

•Velg desinfiserende systemet som passer deres omstendigheter. Klor er en vanlig sanitizer, men fungerer ikke bra i områder som har metall i vannet, som ofte er tilfellet når godt vann brukes. Biguanid eller kobber-baserte sanitizers er mest effektive når vannet har en viss alkalitet nivå. Merk at typen sanitizer som brukes noen ganger kan påvirke blond eller farget hår. Bassenget desinfiserende systemer også varierer i hyppighet og kostnaden for bruk.

Tips og advarsler

  • Ber om henvisninger. De fleste forhandlere har en liste over kunder som er villige til å snakke om sine bassenger og installasjonsprosessen. Be om ting de liker og uventede problemer som oppsto under prosessen. Sjekk ut forbrukeres meninger eller undersøkende rapporter om produktet du skal kjøpe.