Hvordan kjøpe nytt toalett

October 21

Hvordan kjøpe nytt toalett

Toaletter er ganske enkel inventar i boliger og bedrifter, men kjøpe nytt toalett innebærer alvorlige betraktninger. Toaletter har utviklet seg i både teknologi og estetikk, så du har nå valg i begge, fra hvor mye vann toalettet bruker til hvordan fargen koordinerer med resten av badet.

Instruksjoner

•Determine i grove-i nye toalettet må ha. Utvide et målebånd fra veggen bak stede toalettet til en av skapet boltene som strekker seg gjennom toalettet base, noen ganger skjult av et hvelvet tak. Dette målet er vanligvis 12 inches, men kan også være 10 eller 14 inches. Legg merke til dette målet.

•Consider det samlede innredning og fargevalget av badet. Ta ett enkelt ark, en fargeprøve av stoff eller nøkkel bad element som representerer fargene du vil bruke til å male Institutt for en oppussing butikken. Velg farge kort som kamp eller koordinere med fliser, stoff eller element som du tok i.

•Velg mellom butikkens utvalg av toaletter som samsvarer med fargen og grov-modul som du trenger. Bestemme mellom ett stykke og to deler modeller mens også vurderer høyden på toalettsetet og akvariet.

•Decide på hvor mye vann du vil toalettet bruk per flush og vil en dobbelt-rødme toalettet. Dobbelt-rødme modell gir deg valget mellom to nivåer av vannforbruk per flush. Vurder om du ønsker tyngdekraften toalett, som bruker den tradisjonelle fylle ventilen og flush ventiler eller press-assistert toalett, som bruker trykksatt strømmer av vann for å skylle.