Hvordan kjøpe lodd Wire Online

November 22

Loddetinn wire brukes vanligvis til å binde to forskjellige metaller sammen. Det brukes vanligvis for rørleggerarbeid programmer når metallet og rør skal festes. De fleste loddetråd kan kjøpes på location i murstein og mørtel. I tillegg er det helt mulig å kjøpe lodd ledningen fra Internett-kilder også.

Instruksjoner

•Determine hva du skal bruke loddetinn for. Hvis det er for å koble ledninger og trenger et segl å beskytte ledningene fra utvendige elementer, bør en tynn loddetinn wire brukes. Dette er i motsetning til når du er lodding for rørleggerarbeid formål. Rørleggertjenester rør er større i diameter og vil kreve mer loddetinn å opprette segl. Derfor bør bredere loddetinn brukes for rørleggerarbeid rør.

•Figure ut hva metall du er lodding sammen. Hvis den rørene er kobber vil du bruke en kobber loddetinn wire. Blande metaller sammen kan skape dårlige kjemiske reaksjoner (spesielt når vann fra datakanalen er involvert). Bond være like sterk som om samme metall har blitt brukt som loddetinn.

•Review Internett-forhandlere som Home Depot og Zephtronics (se ressursene nedenfor) for loddetinn alternativer og kjøpe informasjon. Slike nettsteder har et bredt utvalg av lodding wire.

•Velg en lodding som er passende størrelse og metall gjør for prosjektet. Klikk "Legg til". Hvis du er ferdig med din online shopping klikk "Fortsett til Checkout." Herfra følger nødvendig instruksjonene (e-post, fakturaadresse, betalingsinformasjon, av frakt) og sende betalingen. Du vil bli sendt en kopi av regningen og en forventet ankomstdato for bestillingen.