Hvordan kjøpe kulde Tolerant sitrustrær

June 8

Hvordan kjøpe kulde Tolerant sitrustrær

Ikke alle sitrus trær vokser i California og Florida. Det er mange sitrus trær som tåler temperaturer under 20 grader F. finne ut din regionens hardførhet sonen når avgjøre hva sitrus trær for å vokse. Sitrus trær gir fantastiske skygge, dekorativ verdi og produsere. De fleste sitrustrær må plantes i fullt sollys og godt drenering jord. Forskning sitrus treet du har i tankene og sikre din kan møte økende kravene.

Instruksjoner

Finne ut hva hardførhet sonen du bor i ifølge USDA anlegget Hardiness sonen kart. Det er 11 soner i USA og 10 av dem er delt opp i subzones av en eller b. Ved å finne ut gjennomsnittlige årlige Minimumstemperatur området, kan du skal velge en sitrus trær som tåler kaldt klima.

•Research kaldt hardføre variantene av sitrustrær du er interessert i å kjøpe. Growers har vært i stand til å produsere kaldt hardføre sitrustrær av pode dem på grunnstammer som tåler kulde. Hvis du er interessert i voksende en appelsin tre, vurdere trifoliate appelsintrær, amerikanske 119 oransje trær eller chinnotto oransje trær.

•Look på etikettene til sitrustrær på hjem og hage butikken eller barnehagen. Etiketten indikerer hvilken sone treet kan plantes. Bruke det som en veiledning for å finne ut hva treet for å vokse; Du kan imidlertid plante noen sitrustrær i kaldere soner med riktig winterization.

•Purchase og anlegg din sitrus treet i vinter. Ved å plante din tree når det sovende, får du en bedre suksessrate fordi treet vil lide mindre transplanting sjokk.

•Plant treet en solrik, sørvendt beliggenhet i hagen din. Spre 4 til 6 inches mulch rundt treet for å isolere rotsystem mot kulden.

Tips og advarsler

  • Dekk sitrus treet med et teppe natt ekstrem kulde temperaturer. Ta teppet av i morgen å la solen å varme opp tre.
  • Unngå gjødsling sitrus treet i høst å hindre vinterforhold drepe ny vekst.