Hvordan kjøpe hage ormer

March 19

Hvordan kjøpe hage ormer

Gartnere bruker ormer i kompost binger til å oppløse saken. Ikke bare gjøre ormer fornedre kjøkken utklipp og tunet avfall mer raskt enn tradisjonelle kompostering metoder, resulterende kompost kan settes tilbake i hagen for å handle som gjødsel og hjelpe hagen beholde naturlige fuktighet.

Beskrivelse

Redworms er den vanligste typen orm brukes for ormen eller vermicomposting, og må ikke forveksles med den tradisjonelle meitemark. Omsorg for redworms er relativt enkel. Feed dem fra tid til annen med vegetabilsk utklipp slik s gulrot eller potet skreller, og oppbevar jord karbonisert ved å snu det forsiktig. Riktig fuktighet nivåer er viktig å meitemark. For mye vann kan drukne dem, men hvis de får vannivå de vil skrumpe opp og dø.

Betraktninger

Kompost beholdere kan være laget av tre, plast eller nesten alle typer værbestandig materiale. I motsetning til andre typer composting, som kan gjøres uten en beholder, vermicomposting må finnes, eller ormer kan krype bort.

Der hvor å kjøpet

Kjøpe røde ormer fra en lokal planteskole; nettsteder som Gardenworms.com, Blueridgevermiculture.com og Acmewormfarm.com; eller kataloger som WormsWay. Unngå nightcrawlers, som ofte selges til famers; NightCrawlers utfører ikke i grunne kompost beholdere.