Hvordan kjøpe en vindmølle for energi

March 9

Hvordan kjøpe en vindmølle for energi

Kjøpe og installere en bolig vindmølle for å gi energi kan spare penger og redusere karbonutslipp. Vindkraft er en voksende sektoren i energifeltet antall vindturbin produsenter har vokst. Mange av disse produsenter tilby produkter til privat bruk. Mengden av regjeringen insentiver for huseiere å vedta fornybar energiproduksjon har også nylig økt. Følge noen enkle trinn kan gjøre kjøpe en vindmølle for energiproduksjon en enklere prosess.

Instruksjoner

•Kontroller zoning regelverket i din by eller fylke fordi de kan begrense plasseringen av eller størrelsen av din vindmølle. Noen kommuner krever en viss avstand fra andre boliger eller en viss mye størrelse, mens andre kan begrense størrelsen eller høyden på vindmøllen. Det er viktig å studere zoning kravene før du kjøper.

•Speak til din lokale verktøyet selskapet om netto måling. Netto måling kan en enkelt produsere energi å motta betaling når de produserer mer strøm enn de forbruker. Public Utility krever regulerende politikk 1978 verktøy å kjøpe strøm fra små vind energisystemer.

•Se om tilgjengelige regjeringen insentiver. Mens vindkraftproduksjon gir sin egen økonomiske og miljømessige fordeler, kan skatt rabatter og andre tilgjengelige insentiver redusere forhånd kostnadene av din vindmølle. Databasen av statlige insentiver for fornybar energi og effektivitet inneholder en liste over føderale og statlige bestemt insentiver.

•Determine størrelsen på vindmøllen må for huset ditt. Ifølge American Wind Energy Association, er en vindturbin vurdert fra 5 til 15 kW nødvendig å gjøre et betydelig bidrag. Nøyaktig størrelse avhengig av gjennomsnittlig vindhastighet hastigheter på et gitt sted. U.S. Department of Energy gir informasjon og kart som viser vindhastigheter i ulike regioner.

•Velg vindmølle produsenten. Dette valget bør være basert på faktorer som estimerte energi-produksjon av produsentens produkt, kunde henvisninger, garantier og historien til selskapet. Se etter et selskap med et produkt som passer dine behov og har et rykte og garanti å sikkerhetskopiere produktet. En annen viktig faktor å vurdere er produsentens vilje til å bistå i møte kravene zoning og kommunisere med nytten selskapet.