Hvordan kjøpe en plen Tractor

October 6

Hvordan kjøpe en plen Tractor

Hvis du er lei av utgiftene bedre del av en ettermiddag klippe plenen mens dekket av svette, kan det være tid til å kjøpe en ridetur gressklipper eller plenen traktor. Før du kjører til butikken og plukke opp skinnende rød modellen som selger sier er full av hestekrefter, stoppe og tenke dine behov. Når du regne disse viktige deler ut, har du en mye bedre ide om hva du skal kjøpe.

Instruksjoner

•Size opp plenen. Noe som er mye mindre enn en halv acre er trolig for liten for virkelig ha nytte av en plenen traktor. Noen foreslår at du trenger minst en acre, men en halv acre kan likevel ta en time å klippe med en push klipperen.

•Determine hva plenen må i svinger plass å kutte. Hvis du har en stor åpen plass uten hindringer i veien, vil en plenen traktor med som vid en klippeaggregat som mulig. Hvis du har mange trær og anlagte elementer å klippe rundt, så vil noe med en liten klippeaggregat eller en null-sving radius traktor. Zero turn slåmaskiner lar deg slå og ikke gå glipp av klippe gresset alle, men de er dyrere.

•Consider fordelene mellom tid og kostnader. En kraftigere motor med en større klippeområdet vil være raskere, men mye dyrere. Hvis du er interessert i å kutte ned tid på en stor gressplen for mer enn en acre eller to, vil den større klippeaggregat.

•Decide hvis du vedlegg. Hvis du vil bag gresset eller trekke noe en lille tilhenger med din plen tractor, må du finne en klipperen som kan håndtere disse vedleggene. Null-sving radius gressklippere vanligvis ikke er bygget for vedlegg.

•Test kjøre traktoren. Behandle anvisningen for traktoren som en bil. Prøv alt. Gå til en butikk som en traktor forhandler som lar du ri klipperen. Du kan kjøpe det billigere på et varehus senere, men det er viktig å se hvis det føles behagelig. Kontroller at kontrollene er lett tilgjengelig og fungerer bra.