Hvordan kjøpe en Overtatte bobil

February 20

Kjøpe en Overtatte bobil, spesielt i Florida, Arizona eller andre Sol stater som har betydelige befolkningsgrupper av pensjonsalder samfunn, er ofte billigere enn å kjøpe et nettsted bygget hjemme på foreclosure salg. Fremdeles må du gjøre noen undersøkelser før du sender et tilbud og få en klar forståelse om du vil også eier en pakke av land rundt trailer eller muligheten til å flytte strukturen andre steder etter kjøp.

Instruksjoner

•Locate området der du vil det mobile hjemmet å være. Hvis det mobile hjemmet er en vinter eller feriehus, finne sin nærhet til stranden, golfbaner, kjøpesenter eller andre attraksjoner. Hvis det er en fast hjem, må du også sikre tilgang til store motorveiene, helse sentre, skoler og andre institusjoner. Kjøre rundt samfunnet eller samfunn du vurderer og får en følelse Hvis stedet er riktig for deg.

•Kontroller lokale aviser for foreclosure auksjonen merknader for at samfunnet. Kontakt county kontorist eller kasserer kontor og be om deres neste "sheriff's" foreclosure auksjonen (på grunn av ubetalte eiendomsskatt) inkluderer noen mobile hjem. Kontakt området produsert hjem forhandlere og lokale realtors. Stopp i lederens kontor eller bobil pensjonsalder samfunnet parker. Alle med en interesse i fast eiendom eller eiendomsskatt kan peke deg i riktig retning.

•Vis egenskapen du er interessert i før salg. Ifølge J & M hjem (referanse 1, http://www.jandmhomes.com/mobile-homes/searching-for-repossessed-mobile-homes/
) er det lurt å kontakte eieren før den planlagte auksjonen og, om mulig se inne i mobile hjemmet og lage din tilbud. Eieren skal tillates å gjenvinne egenskapen helt til auksjonen dato, så i dette tidsrommet de har også muligheten til å gjøre forretninger med en privat kjøper. Sikre du er tydelig på om kjøp inkluderer noen land i mobile hjemmet, og om det er noen utestående kontrakter med en annen enhet som krever at bobil på sin nåværende pakke.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å gjøre kjøp på auksjon, ta penger for en kreves forskuddsbetaling som bevis av midler at balansen av kjøp betales innen en avtalt tid. Ifølge (referanse 1) J & M hjem, kan tidsperioden for å betale hele beløpet være mellom 10 og 30 dager.
  • Vær forsiktig med salg som ikke tillater kjøpere til å vise tilgjengelige egenskaper på forhånd. Siste innbyggerne i en eiendom kan miste interesse for å opprettholde deres hjem hvis de vet de vil bli kastet ut snart.
  • Når du kjøper eiendom på en county sheriff's auksjon, få en full forståelse av hva du kjøper. Ved å betale tilbake skatter skyldte på en eiendom, du skaffe rettighetene til å kjøpe en eiendom, men du kan fortsatt være ansvarlig for andre gjeld på pakken, inkludert et banklån.
  • Kontroller at du har fjernet alt med foreclosing banken, om du går gjennom en auksjon eller et annet sted. Du ønsker ikke papirarbeid mix-ups skaper en hassle for du.