Hvordan kjøpe en Kirby vakuum

April 14

Hvordan kjøpe en Kirby vakuum

Kirby selskapet har solgt high-end støvsugere for mer enn 90 år. Det selger ikke nye støvsugere online eller i butikkene. Den eneste måten å kjøpe en ny Kirby maskin er å håndtere en uavhengig distributør. Du vil få en demonstrasjon i ditt eget hjem og får muligheten til å stille spørsmål før du bestemmer å kjøpe vakuum. Dette sikrer at du får en ny enhet dekket av en full garanti.

Instruksjoner

•Locate en uavhengig Kirby Distributør i ditt område. Du kan finne en Kirby selskapet på 1-800-437-7170 eller ringe ved å fylle ut et skjema på sin hjemmeside. Hvis du er på nasjonale gjør ikke anropslisten, være klar som fyller ut skjemaet gir Kirby rett til å kontakte deg via telefon.

•Opprette en avtale for en demonstrasjon i ditt hjem. Kirby forhandlere selger vakuum ved å bringe dem inn i hjemmet ditt og rengjøring teppet for å demonstrere maskinens kraft. Din forhandler kan du velge dag og tidspunkt som passer. Be distributøren hvor lenge demonstrasjon vil vare så du kan gi nok tid i tidsplanen.

•Prepare en liste over spørsmål så du vil være klar for distributørens besøk. Besøk på Kirby nettsted for å gjøre deg kjent med produktene og hjelpe deg å avgjøre hva du skal spørre. Typiske spørsmål omfatter hvorvidt støvsugeren fungerer på forskjellige gulv, om det kan håndtere dyrehår, hvordan du bør holde den, hvor du kan få erstatning forsyninger, hvor mye de koster, og lengde og vilkårene i garantien.

•Decide på tilbehør som du kan være interessert i å kjøpe. Selv om Kirby støvsugere kommer komplett for vanlige støvsuges oppgaver, kan du utvide funksjonaliteten med tilbehør. Hvis du har tregulv, kan du få en kit å rense den. Hvis de fleste av gulv er teppebelagte, kan du kjøpe shampooer. Hvis du skal kunne nå høy kapasitet eller områder under møbler, kan du utvidelser. Du kan også få en holder for vedleggene. Noter vedlegg priser gjennom andre selgere, som du kan bruke denne informasjonen i din forhandlinger.

•Negotiate prisen for vakuum. Hvis demonstrasjon stivner dine ønsker å kjøpe en Kirby vakuum, se om distributøren er fleksibel på pris. Kan du få en rabatt, spesielt hvis du er villig til å utsette kjøpet. Ofte hvis du sier at du trenger å tenke på det, vil Distributør gi deg en rabatt for å kjøpe den umiddelbart. Hvis du er interessert i tilbehør, kan du se hvis selgeren vil matche prisene du fant i forskning.

•Les salg kontrakt før du signerer det. og garantiinformasjon skriftlig. Hvis distributøren har gjort lover som ikke i kontrakten, må hun skriver dem og signerer hennes navn til dem. Hvis du ikke får dem i skriftlig, kan de ikke håndheves. Avklare returrett dersom du er misfornøyd med vakuum etter Distributør forlater.

Tips og advarsler

  • Kirby sier at du kan finne Kirby støvsugere for salg i butikker eller på Internett. Dette er imidlertid nyoverhalte enheter som ikke er kvalifisert for fabrikkgaranti. De kan bli utlyst som "ny", men en ny Kirby vakuum selges aldri på noen måte enn en distributør hjem besøk.