Hvordan kjøpe en farge toalett Seat

November 25

Kjøpe en ny toalettsetet går utover bare plukke ut din favoritt farge. Setet har å passe mer enn bare din personlige stil; den har både toalettet, og også badet som helhet.

Størrelse

Viktigste å kjøpe en ny toalettsetet kjøper et sete som passer din toalett. Plasser kommer i to ulike figurer, runde og langstrakt, som forskjellige størrelser. Mål fra sentrum foran toalettet til midten av toalett sete hengsel etter hull. Bruke et målebånd. Hvis målingen er ca 16 1/2 inches, Kjøp en runde plass; Hvis målingen er rundt 18 1/2 inches, kjøpe en langstrakt sete. Mål avstanden mellom hengsel etter hull slik det er de standard 5 1/2 inches.

Funksjoner

Seter er laget av forskjellige materialer, inkludert tre og plast, som du kan velge. Også har du opsjonen av kjøper en nei-slam sete, som eliminerer slamming støy ved å lukke langsomt; eller et oppvarmet sete.

Generelle bad

Velg sete farge som ikke bare kamper toalett farge, men også utfyller den samlede innredningen på badet. Besøk et lokalt oppussing butikken i person eller handle på nettet, lese seter i forskjellige farger og dekorative seter med forskjellige design.