Hvordan kjøpe en elektrisk malingssprøyte

October 25

Elektrisk maling sprøyter gjør male et rom mye raskere og enklere enn å bruke en roller. De dekker en større mengde plass i en kortere tid og kan nå overflater som andre verktøy kan for eksempel grill arbeid. De kommer i forskjellige størrelser og prisklasser styrker. Ofte airless elektrisk maling sprøyter er det beste alternativet for ny malere, men kan være svært farlig dersom ikke håndteres riktig.

Instruksjoner

•Still din prisklasse og finne dine behov. Før du begynne å handle for en elektrisk malingssprøyte bestemme hvor mye du ønsker å bruke og hva slags et elektrisk malingssprøyte du ønsker å kjøpe. Elektrisk maling sprøyter kan airless, trykk-matet systemer, suge pistol, bleeder eller ikke-bleeder. Hvis du er en amatør malingssprøyte, er bruker en airless elektrisk malingssprøyte sannsynligvis det beste alternativet som de er lettest å håndtere. Det er også viktig å vurdere munnstykke størrelse og press ved fastsettelse hva elektrisk malingssprøyte å kjøpe. Bestemmer hva du trenger og hvor mye du er villig til å bruke vil bidra til å redusere tiden du bruker på jakt etter den rette elektriske malingssprøyte.

• Besøk en maskinvare- eller maling lagre. Jernvareforretninger som Lowes og maling butikker selger elektriske maling sprøyter og tilbehør. Elektrisk maling sprøyter på Lowes rekkevidde fra $59 til $299 mens Ace Harware selger en elektrisk paiint sprøyta for $86.39 og Home Depot selger for $105 (alle basert på 2010 priser).

•Purchase en elektrisk malingssprøyte online. Internett-forhandlere som amazon.com og maskinvare nettbutikker selger en rekke elektriske maling sprøyter. Kjøpe en elektrisk malingssprøyte online kan koste alt fra $50 til mer enn $700 (fra 2010). Du kan også finne en brukt elektrisk malingssprøyte gjennom en auksjon som ebay til en vesentlig lavere pris enn fra en detaljist eller andre online butikker.