Hvordan kjøpe bringebær planter i Sør-California

April 24

Hvordan kjøpe bringebær planter i Sør-California

Bringebær er et hurtig voksende vintreet anlegg som produserer en høytytende avling i Sør-California. Sikre tilstrekkelig rom er tilgjengelig for vinstokker, som de kan nå 15 fot lang og røtter kan spres over 4 fot.

Kjøpe

Kjøpe bringebær gjennom lokale hage sentre eller gjennom kjede hjem butikker. I Sør-California det er en flere lokale barnehager, som Armstrong Garden Center i San Jan Capistrano eller Louise barnehage i Riverside, som bærer bringebær vinstokker våren, eller kan bestille dem i løpet av sesongene.

Velge riktig vintreet

Bringebær kan komme i jord eller som en bart-rot plante som er pakket i en sagmugg-aktig materiale. Når du velger anlegget utseendet for tegn på sopp eller sykdom. Rust farget blader, svarte flekker på deler av anlegget, eller en hvit pulveraktig film er alle tegn på sopp og sykdom. Bare roten planter bør ha røtter som ikke splintret, tørr eller ødelagt.

Planting

Bringebær vokse i dyp, godt drenert, leirjord jord med høy vann-holding capacity og organisk innhold. Røttene kan vokse 4 føtter fra foten av vintreet. Plante rot-ballen i et hull dobbelt så bred og selv i dybden. Plasser trellises nær bunnen av anlegget for å tillate vintreet vokser vertikalt, slik høsting bær enkel.