Hvordan kjemiske toaletter arbeid

April 15

Hvordan kjemiske toaletter arbeid

Kjemiske toaletter tilby en bærbar og hygienisk løsning der VVS og avfall avhending er ikke et alternativ eller ikke lett tilgjengelig. Brukes ofte i RVs kjemiske toaletter er en mindre versjon av konvensjonelle toalettet sett i de fleste bad, men i motsetning til vanlige toaletter, lagre de avfall trygt bort før du kan kaste den.

Design

Kjemiske toaletter består ofte av plast for å sikre at de er lette og bærbar, selv om noen design bruke andre materialer for setet. Den øvre delen som sitter i badet ligner en vanlig toalett bolle, men i stedet for en vannlås, det er en nedleggelse eller segl. Toalettet er en holder tank, som er vanligvis laget som en avtagbar bunn som har et segl slik at du trygt kan bære den til et korrekt. En pipe kobler rørlednings‑ holder tank. Disse toalettene kan bruke en håndpumpe flush, mens andre har en kassett-type tank med elektriske rødme system. Noen kjemiske toaletter, som du finner på utendørs arrangementer, er bare en grunnleggende bøtte og setet design.

Prosessen

Toalettet har to grunnleggende deler; bollen, eller del vises, og avfall karet, som kalles også en kassett. Du skylle toalettet med en elektrisk knapp eller en håndpumpe. Flush vannet renner i toalettet fra en separat tank eller en hoved vannforsyning. Kjemiske toaletter som bruker en separat holder tank vann kan du legge til kjemikalier for ekstra lukt-kontroll. Når du flush innholdet i bollen, går inn i en forseglet tank som lagrer også den viktigste kjemiske. Kjemiske kan være i form av en fortynnet væske eller en tablett. En kjemisk lagt til bollen vil hjelpe med lukt og flushing. Tanken har avfall med kjemikalier før du tømmer den. Mens i tanken, bryte kjemikalier ned bakterier og/eller avfall, som eliminerer lukt. Du må tømme tanken eller legge til frisk kjemikalier om alle tre dager når kjemikalier begynner å svekkes.

Kjemikalier

Kjemiske toaletter fungerer på forskjellige måter, avhengig av toalettet kjemiske brukes. Noen kjemikalier drepe bakterier, mens andre bryte ned avfallet gjennom biologisk handling. De kan også kombinere to og de fleste kjemikalier dekke lukt med noen form for parfyme. Noen kjemikalier er mer miljøvennlig enn andre. Formaldehyd, for eksempel vil drepe bakterier i kjemiske toaletter, men det amerikanske Environmental Protection Agency fastslått at Inhalering røyk kan utgjøre en helsefare, og det anbefales ikke for bruk i lukkede rom. Biologisk nedbrytbart kjemikalier som er enzymet eller sitrus-baserte er bedre for helsen og miljøet.

Disposisjon

Du må dumpe innholdet i en kjemisk toalett i en spesielt utpekte sløseri sted hygieniske grunner og hindre at kjemikalier kommer i kloakksystemer. I campingplasser, for eksempel er det vanligvis et område som er merket som et kjemisk disposisjon. Aldri tom innholdet, noen ganger kalt svart avfall, når som helst standard avløpsvann avhending eller i en septiktank.