Hvordan: kjelleren gulv Underlayment Over gulvet avløp

April 25

Hvordan: kjelleren gulv Underlayment Over gulvet avløp

Installere en kjeller gulv underlayment gir alt eksisterende gulvbelegg installert over underlayment en flat støttestruktur som er springier enn den konkrete kjeller etasjer. Dette kutter ned på lyd når du går over gulvbelegget du ønsker og til slutt gjør gulvet mykere. Når kjelleren inneholder en avløp, men må omgå avløp plasseringen slik at du ikke dekker renne av på underlayment. Dette er riktig skjæringen av underlayment nødvendig, med etterbehandling området underlayment tilstøtende avløp for å opprettholde en vanntett tilstand.

Instruksjoner

•Lay underlayment over underetasjen følge produsenten instruksjonene fram brikken som ellers ville dekke i gulvavløp.

•Plasser et stykke kraft papir over avløp området, og spor i avløpet plasseringen på papiret ved hjelp av en blyant.

•Kopiering papiret til stykke underlayment og score sporing gjennom papiret og inn i underlayment overflaten med verktøyet kniv.

•Fjern papiret. Skjære gjennom scoret området i mykere underlayments som skum eller cork med verktøyet. Bruk en elektrisk drill å bore et hull gjennom underlayment tegnet området langs kanten av avløpet i hardere underlayments som kryssfiner. Bruk et nøkkelhull så for å klippe hull trengs i underlayment rundt resten av området trukket avløp bruker det boret hullet som et forrett. Fjern kutt.

•Installer underlayment over avløpet med hullet plassert over avløp åpningen, og deretter fortsette å installere resten av underlayment før du er ferdig gulvet dekning.

•Return til avløp åpning og sted en perle av caulk innom underlayment og til å opprette en vanntett forsegling mellom de to flatene. Eller du kan fjerne renne fra åpningen og erstatte den med en dypere som tar hensyn til nye høyder av gulvet med underlayment inkludert.