Hvordan kjeden tilfelle olje

September 9

En kjede sak og oljen som det er fylt med finnes på mange all - terreng kjøretøy og snøscooter. Det er i hovedsak en kjede-oljereservoar som stadig smører en stasjon kjede som overfører kraften til hjulene på bilen. Det finnes flere typer av kjeden, og hver produsent vil ha en bestemt måte å kontrollere oljenivået i etuiet kjeden. Men det er et par generiske måter å sjekke oljen som gjelder for nesten alle kjeden små programmer.

Instruksjoner

Oppbevaring bilen på en plan overflate. Nøyaktigheten er avhengig av dette.

•Fjern kjeden tilfelle oljepåfylling plugg. På noen all - terreng kjøretøy, kan det være en liten dipstick, mye som en motor olje peilepinnen festet til dekselet. Tørk den av, så sette filler plugg og trekk den til olje.

•Kontroller bunnen av trådene på filler plugg hvis det er ingen måling festet. Først tørke av trådene sette pluggen, og trekk den ut igjen. En fullstendig kjede sak olje vil forlate en bit av olje på bunnen tråden.

•Measure ca 1 tomme ned på et stykke wire og gjøre en liten sving som et merke. Sett dette inn i filler plug hull og opphøre når bøyd merket når bunnen av filler hullet. Denne ledningen vil bli brukt som en dipstick, og du vil kunne se om det er noen olje på bunnen 1 tomme på ledningen.

Hvis noen av ovennevnte metoder viser at kjeden tilfelle olje er lav, Legg kjeden olje etter behov.