Hvordan Kill veps i huset

March 23

Veps finner veien inn i hjemmet ditt gjennom åpninger, sprekker, vegg tomrom, døren foringsrør og loft. De vil ofte dvalemodus i hjemmet i de kalde vintermånedene, og dukke opp våren i stort antall. De fleste veps, med unntak av den beryktede gul jakken, er ikke svært aggressive, men de kan levere ekkel stikk hvis provosert. Hvis du er allergisk eller har barn i huset, er det viktig å drepe veps i huset og hindre dem fra å komme tilbake. Drepe veps er ganske grei, men holde dem ut av huset for godt krever litt strategi.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Approach perching veps nøye. Veps levere ekkel stikk.

•Suck veps opp med en støvsuger eller slå dem med en kost eller fly swatter å drepe dem. «Den enkleste måten å avhende disse insekter funnet innendørs er med støvsuger, kost eller flue swatter, sier professor entomologi ved University of Kentucky, Michael F. Potter, i et intervju med New York Times.

Potter går på å si at veps som nylig har dukket opp fra dvalemodus, de ofte funnet i hjemmet, er spesielt lett å drepe fordi de er svak. Vær forsiktig når du nærmer deg.

•Anrop pest kontroll spesialist hvis du tror du arbeider med gule jakker, en type veps som er ekstremt aggressiv og farlig. Yellow jackets er mindre enn andre vanlige veps, som papir veps, men skjemaet store kolonier. Du kan identifisere gule jakker av de gul-sorte stripene på kroppen sin.

•Hvis du finner et reir i huset, spray reiret rikelig med insektmiddel. Noen veps drapet agent vil gjøre. Bare sørg for å ha flere lag med klær og beskyttende hansker. Ifølge Getridofthings.com, "de fleste veps forgifter drepe på kontakt, men det er best å være trygg av sakte forlater området, som brå bevegelser kan tiltrekke seg oppmerksomhet."

•Spray på taket av huset med insektmiddel. Den beste tiden å gjøre dette er tidlig til midten av April og tidlig høst. Spray noen reir grundig med standard veps-drapet insektmiddel for å hindre at veps gjengivelse i ditt hjem. Dette vil beholde veps borte i flere uker.

Tips og advarsler

  • Veps er gunstig for økosystemet og så mange insekter som anses skadedyr av mennesker. Ikke drepe veps med mindre de er virkelig utgjør en trussel.
  • Vær forsiktig når du arbeider med insektmidler. Du bør vernehansker og unngå å puste noen giftige kjemikalier.
  • Ikke stå under et reir mens du spray det fordi hornets slippe nedover og kan sting deg.