Hvordan Kill termitter uten kjemikalier

February 9

Hvordan Kill termitter uten kjemikalier

Termitter er påtrengende insekter som fest på tre. De kan ødelegge hjem og drepe trær hvis de blir stående ubehandlet. Fordi termitt queens lå hundrevis av egg oppstår en dag infestation raskt. De vanligste metodene for å bli kvitt termitter er kjemisk, men det er organisk alternativer som ikke forurense miljøet eller skade andre, fordelaktige insekter. De fleste innendørs termitt behandlingen er best igjen å profesjonelle. Alle kan gjøre utendørs behandlinger. Her er noen kjemisk fri alternativer.

Instruksjoner

Utendørs behandling av termitter

•Introduce andre insekter som tære på termitter som fluer, edderkopper, veps og maur. Reptiler, fugler og flaggermus er også termitt rovdyr.

•Legg organisk materiale som kompost eller gjødsel din jord. Noen termitter liker å spise døde planter. Økende organiske materialet vil gi termitt ingen matkilde.

•Unngå å bruke ikke-organisk gjødsel. De oppfordrer raske veksten som skaper mer bløtvev i planter for termitt å spise.

Finne termitt jordhaug og bryte den opp. Fjerne dronningen.

•Provide en alternativ matkilde. Mulch laget av gjødsel og høy er mer attraktiv for noen termitt arter enn levende planter.

•Plasser sterke magneter i bakken rundt nye termitt reir. Magneter vil forstyrre enkelte arter og holde dem fra å bygge en større jordhaug.

Innendørs behandling av termitter

Er en profesjonell varme behandle huset. Temperaturen i huset og innholdet er brakt til 120 grader F og holdt det i minutter. Dette er mest effektiv i mindre boliger og leiligheter fordi det er vanskelig å varme noen materialer som betong. Det kan også skade innholdet i hjemmet.

Finne et selskap som tilbyr mikrobølgeovn spot behandlinger for termitt infestations. Mikrobølgeovn føre væsker i termitts celler å koke.

•Hire et selskap som bruker høyspent strøm for å drepe termitter. Insekter er electrocuted.

•Drill hull i infested områder og bruke oransje olje eller d-Limón. Oransje olje har svært lav toksisitet, men vil drepe termitter i nærområdet.

•Prevent fremtidige infestations ved å opprette en barriere insekter kan ikke hule gjennom. Grave en grøft rundt plate av huset og fylle den med uniform størrelse småstein.