Hvordan Kill sypresser

October 21

Det finnes mange typer sypresser at all vokser mer enn 30 fot høy med noen nå en høyde på mer enn 60 fot høy. Sypresser har en vidtrekkende rot system, som vanligvis sprer seg på samme avstand som treets høyde. Røttene er tykk og sterk og stadig utvider i alle retninger. Sypresser plantet i nærheten av et hus vil ofte føre til skade på huset foundation, bassengterrasse og begravet vannrør krever huseiere å drepe og fjerne sypresser fra deres eiendom. Hvis en cypress treet er bare delvis ødelagt, vil treet vokse fra de gjenværende delene. Den eneste måten å drepe en cypress treet er å ødelegge den og fjerne alle rester.

Instruksjoner

Hvordan Kill sypresser

•Skjære ned treet med en hånd holdt så, Kjedesag eller øks, forlater bare en kort, nakne stubbe. Skjær i treet fra motsatt retning som treet er ment å falle.

•Purchase spray versjonen av en kraftig ugressmiddel. Plantevernmidler er tilgjengelig på alle butikker som selger planter eller plante-relaterte produkter. Les alle instruksjonene og advarslene på flaske før du bruker.

•Treat cypress treet stubben med Plantegiften. Spray eller pensel Plantegiften på hele overflaten av fersk kuttet stump. Hvis stump ikke behandles med et kraftig ugressmiddel vil treet vokse igjen fra stedet der den ble kuttet. Hvis det er planter eller andre trær ligger i nærheten av området der Plantegiften blir brukt det er best å bruke kjemiske med en pensel og pels eksponert område av stump for hånd.

•Dig ut av død stubbe fra bakken. Husk å også fjerne hele rotsystem fra bakken. Hvis den død stubben og rotsystem ikke fjernes treet kan vokse igjen fra alle deler som ikke døde helt.

Tips og advarsler

  • Hvis bruker en Kjedesag eller øks for å kutte ned treet skjær store kiler i tømmerstokken.
  • Eldre sypresser er svært tung. Mens kutte ned treet tar hensyn til full høyde av treet og bredden på greiner garantere ingenting er skadet, og får ingen vondt.