Hvordan Kill svart enker & brun Recluses

May 14

Hvordan Kill svart enker & brun Recluses

Svart enker og brun recluses er to av de mest giftige edderkoppene på planeten. Begge edderkopper finnes i Nord-Amerika og er bare edderkopper i regionen som konsekvent vise seg for å være skadelig for mennesker. Mange skadedyr kontroll selskaper har utviklet sprayer som du kan bruke drepe disse edderkopper fra trygg avstand. Du kan også drepe svart enker og brun recluses ved å knuse dem under føttene, men du ikke bør forsøke å ta spiders med nakne huden.

Instruksjoner

•Beskytter kroppen. Sette på sko og sokker som dekker føttene og ankelen området. Ha en langermet skjorte og lange bukser. Hvis en edderkopp lander på nakne huden, er det lettere for den å injisere gift i kroppen enn hvis du bruker beskyttelse.

•Locate spider i spørsmålet. Holde trygg avstand tilbake og være på utkikk etter flere edderkopper i området.

•Deploy kontrollere spray laget for å drepe sort enke og brown eneboer edderkopper. Dette er ofte funnet i hagen delen av oppussing butikken.

•Trinn på edderkoppen med sko. Når edderkopp spray har gjort edderkoppen urørlig, knuse edderkoppen med din sko. Hvis edderkoppen er en sort enke, fjerne egg sekkene fra Internett, hvis noen er til stede, og knuse dem også. Egget sekker havn neste generasjon av edderkopper.