Hvordan Kill stinker feil på planter

December 9

Hvordan Kill stinker feil på planter

Brun marmorated stinker feilen migrert til USA fra Øst-Asia i 1998, og ble først observert i Allentown, Pennsylvania. Som i 2011, denne glupsk pest spredd seg til 32 stater og skaper kaos blant jordbruksprodukter og hager. Stinker feilen spiser nesten alt, men forårsaker alvorlig skade tomater, mais, pærer og epler. Det er ingen kjente rovdyr og har en ubehagelig lukt. Andre arter stinker bugs i USA og kan også føre til mindre skade planter. Dessverre er plantevernmidler ineffektive mot voksne stinker bugs. Ødelegge dem for hånd er det beste alternativet for øyeblikket.

Instruksjoner

•Kontroller anlegg for tegn på stinker bug infestation. Stinker bugs har strå-lignende munn som suger saft av anbud, saftig frukt og planter, forlater vanskelig brune flekker. Se stinker feil i skumringen, når de er mest aktive. Inspisere undersiden av bladene, samt frukt og stammer. Brun marmorated stinker feilen er 3/4 til 1 tomme lang, brun tilbake og hvit mottling rundt kantene. Andre stinker bugs kan være brun, grønn eller sort, men alle har en trekantet eller shield-formede mage.

•Bevegelsessensoren stinker feil av planter og slippe dem i en bøtte med varmt såpevann vann. Denne metoden kan ikke appellerer til pysete, men det er tryggere og mer effektivt enn plantevernmidler. Stinker bugs er store, trege og hoppe ikke, så fange dem er enkel.

•Spray klekket nylig stinker feil med pyrethrin. Pyrethrin er en organisk plantevernmidler fra krysantemum planter og er en av de sikreste plantevernmidler tilgjengelig. Selv om det er ineffektivt på kost, voksen stinker bugs, pyrethrin raskt banker ned og dreper unge, soft-bodied stinker bug nymfer. Se etter nylig-klekket stinker bugs i August. Lille, runde insekter er anerkjent av kroppene appelsin eller rød med svart merkingen. Finne dem under bakken dekker, ugress eller i skogvokst områder. Følg alle pakken retninger nøye og bruke plantevernmidler på en skyfri, vindstille dag.