Hvordan Kill Squash Bugs uten drapet Honeybees

May 8

Hvordan Kill Squash Bugs uten drapet Honeybees

Squash bugs kan være ødeleggende hjem grønnsakshage. De suger saft ut av stilkene og bladene av planter i gresskar familien, som squash, melon og noen ganger også agurk, forårsaker plantene wilt og selv dø. Men squash bugs er vanskelig å drepe, selv med insektmidler fordi den voksne, nymfer og egg er ofte skjult i tykk bladverket. I tillegg ønsker du ikke å drepe bier som er pollinerende avlinger. Likevel er det måter å håndtere squash feil som ikke vondt honeybees.

Instruksjoner

•Rengjør opp hagen din grundig i høst å frata squash feilen overwintering nettsteder. Kompost eller dyrke i alle gamle løvverk fra squash planter. Likeledes, kompost eller dyrke i alle annet rusk i hagen. For å dekke jorden i løpet av vinteren, kan du bruke grønn gjødsel, som rug og hårete vikker, som gir dekning squash feil.

•Dekk din unge squash planter med spunnet-limt rad dekker våren så snart du plante. Dette hindrer squash feil i å legge egg på planter og gi plantene mer tid til å vokse før du må fjerne dekslene for pollinering. Når squash planter blomst, fjerne dekslene slik at bier kan pollinate blomster. Se for egg på undersiden av bladene - de ser ut som små kobberrøde prikker. Gni dem av eller knuse dem. Også se for nymfene. Dette er liten, myk, grå feil som vil slå til voksen squash bugs. Du knuse dem eller børste dem i en beholder med såpevann. Senere i sesongen, sjekk hver morgen for voksen squash bugs og drepe dem. Du kan også vakuum dem opp med en håndholdt støvsuger og deretter dumpe bugs i såpevann å drepe dem.

•Spray planter med insecticidal såpe eller pyrethrin hvis infestations er spesielt ille. Disse insektmidler er ikke skadelig for mennesker. Imidlertid er det best å spray tidlig på morgenen før bier flyr. Hvis bee ikke er sprayet direkte, vil det ikke bli påvirket av såpe eller pyrethrin.

•Plant resistente varianter. Butternut squash er ikke utsatt for squash feil, men svart skjønnhet squash er svært mottakelige og kan også brukes som en felle avling. Lagre frø fra planter som synes å være motstandsdyktig, og til slutt du vil avle en mer resistente belastning squash selv. Squash bugs er verre i noen år enn andre.

•Trap squash bugs ved å sette ut rådene eller ark med avisen på kvelden og se under dem neste morgen. Squash feilene vil samles der, og du kan fange og drepe dem før de begynner fôring på dagtid.

Tips og advarsler

  • Squash bugs er mest skadelig når planter er unge. Senere i sesongen er de ikke så stort problem.