Hvordan Kill Spider Mites & hvite fluer på utendørs planter

September 1

Utendørs planter og innendørs planter har en tendens til å utvikle hvite fluer og spider mites. Hvis venstre ubehandlet, vil enten pest skade anlegget og muligens drepe den. Hvite fluer er små fluer med hvite vinger, og spider mites er vanskelig å se med det blotte øye. De avle raskt og leve på undersiden av bladene. Vanligvis ulike skadedyr krever ulike plantevernmidler, men det er en løsning for alle skadedyr, imidlertid.

Instruksjoner

•Determine hvis planter er infisert med spider mites eller hvite fluer. Spider mites er små feil. Skade blader i form av mottling eller forsølving blir merkbare før faktiske feilen vil. Sett en hvit papirlapp under bladene, og tapp bladene. Spider mites vil falle på hvitt papir, der du kan se dem. Hvite fluer er lite også og lever under plantens blad. Riste anlegget, og en sky av små fluer vil fly i luften.

•Mix 4 pints av vann med 2 1/2 tsp. av flytende oppvaskmiddel i pumpen sprøyta. Lukk dekslet og rist godt. Pump pumpe sprøyta før det er for vanskelig å pumpe lenger. Pumpen sprøyta er nå primet og vil lett spray når munnstykke utløseren trykkes.

•Spray alle planter med vaskemiddel spray, inkludert under blader og stilk av anlegget. Når pumpen sprøyta begynner slutter å fungere, må du fylle den. Stopp, refill og pumpe igjen på sprøyta før det er primet.

•Smear petroleum gelé gul plate og i nærheten av planter som er befengt med hvite fluer. Fluene vil bli tiltrukket til gul plate og flyr til stedet for anlegget, omgåelsen planter og bli sittende fast i petroleum gelé.