Hvordan Kill Spider gress

September 28

Hvordan Kill Spider gress

Spider gresset er vanlig navn brukes i referanse til to ulike planter. Oftest refererer begrepet til Aristida ternipes Cav. og dets ulike kultivarene. Men begrepet kan også beskrive en staude gresset, Liriope spicata eller snikende lilyturf. Hårfjerning prosedyrer for både planter er identiske. Du kan velge å grave det opp og fjerne den for hånd, men mange gartnere finner det lettere å bruke en herbicid for å få jobben gjort.

Instruksjoner

•Velg en post emergent ugressmiddel fra hagen din lokale lagre eller bruke en du har hjemme. Du vil også ønske å velge en herbicid som er "selektiv" for ikke å forstyrre andre planter i området. Glyophosphate, den viktigste ingrediensen i produktet oppsummering, er et spesielt effektiv ugressmiddel som blir kjemisk inert når jord. Dette betyr at det ikke vil reise gjennom jorden til andre planter røtter.

•Finn en levering system for Plantegiften. De fleste plantevernmidler er levert via sprøyta og brukes på bladene av anlegget, mens andre er plassert i bakken. Velg en post emergent ugressmiddel som er klar til å bruke eller som du kan blande med vann i en sprøyta.

•Mix Plantegiften i henhold til instruksjonene på pakken hvis du ikke valgte mange klar til bruk. Være forsiktig og grundig når du blander ugressmiddel for å unngå skadelige kjemikalier.

•Velg en solskinnsdag uten mye vind og uten regn i umiddelbar prognose. Timingen er avgjørende for en rekke årsaker. På vindfulle dager, spray kan bli blåst ut av kurs og faller på utilsiktede mål som nærliggende anlegg. Regn-fri periode er også viktig fordi den sikrer kjemiske vil ha nok tid til å tørke på bladene og bli absorbert i anlegget.

•Apply etter emergent ugressmiddel til av edderkopp gresset. Plantegiften bør inneholde instruksjoner om hvor mye å bruke på et anlegg. Du har brukt nok ugressmiddel når bladene er dekket og produktet lett drypper utenfor kanten av bladene.

•Lagre leftover ugressmiddel riktig og overvåke anlegget. Spider gress, er særlig hvis det er den Liriope variasjonen, en svært tøff anlegg som krever mer enn ett program å drepe. Imidlertid herbicides, spesielt kommersielt tilgjengelig varianter som oppsummering, vil drepe noen plante så lenge det er blandet og riktig. Nytt Plantegiften ukentlig eller annenhver uke til du har oppnådd de ønskede resultatene.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en kombinasjon av pre- og post emergent plantevernmidler hvis du er bekymret anlegget kommer til å komme tilbake neste sesong, selv om det ikke er vanligvis nødvendig.
  • Følg nøye blanding og lagring instruksjoner å unngå helseproblemer.