Hvordan Kill sjøgress

September 25

Hvordan Kill sjøgress

Sjøgress er en vann-anlegg som ofte finnes i tropiske hav verden. Det er mange områder der sjøgress er beskyttet av natur bevarer eller statlige lover. Om sjøgress har en hensikt i havet, er det steder hvor det kan vokse som kan føre til eiere av eiendom sorg eller irritasjon, spesielt i tilfeller hvor det har blitt plantet i hage, som en saltvann akvatiske hage, og har tatt over hagen utilsiktet.

Instruksjoner

•Look statlige og lokale lover vedrørende sjøgress bevaring. Noen stater har lover mot drapet på sjøgress mens andre forbyr drap av sjøgress bare på bestemte steder som natur bevarer. Finn ut den statlige og lokale lover før mot sjøgress. Staten lover finner vanligvis på webområdet til tilstanden eller på nettsteder av lokale parker, natur bevarer eller akvatiske dyr beholder. Den lokale Department of Conservation eller Institutt for fiskeri vil vanligvis ha informasjonen på webområdet til tilstanden under avdelingens deler eller i de lokale kontorene.

•Shade området der sjøgress ikke ønsket. Sjøgress trenger masse lys for god vekst. Når skyggelagt, lyset når sjøgress er ikke nok for optimale forhold og til slutt sjøgress i det skyggelagte området vil dø. Avhengig av plasseringen, kan skygge legges ved å plante trær eller plante vannplanter. De fleste tilfeller vil kreve vannplanter, som alger, å gi skygge. Plass alger i området der planter trenger skyggelegging og gir næring i form av gjødsel slik at alger vil vokse og skyggelegge sjøgress.

•Legg akvatiske plantevernmidler i vannet. Sjøgress er delikat, så de fleste ikke-spesifikk akvatiske plantevernmidler vil drepe den. Husk at plantevernmidler kan drepe andre vannplanter samt og burde & rsquo; brukes hvis ikke drepe alle planter i vannet er det endelige målet. Om varierer litt avhengig av arten av gress, bør de fleste har Plantegiften brukes under tidlig på våren før våren og sommeren vekstsesongen forlenges.

•Trekk sjøgress ut av vannet. Sjøgress vil dø hvis trakk opp.

Tips og advarsler

  • Sjøgress er viktig å hav og vann habitater, bare drepe sjøgress når det ikke kan unngås. Aldri drepe sjøgress beskyttet vann eller offentlige områder.