Hvordan Kill røttene av en hvit fugl av paradis

April 6

En hvit fugl-of-paradis (Strelitzia nicolai) er en stor, plante som kan nå opp til 20 fot høy, men det er vanligvis mindre. Bladene kan nå opptil åtte feet lang og blomstene er hvite og spisse. Hvis du har en hvit fugl-of-paradis som er for stor for sin plass, eller som du bare liker ikke lenger, kan du fjerne den. Drepe sine røtter vil først gjøre grave den ut mindre anstrengende.

Instruksjoner

•Apply en fluazifop-p-butyl postemergent ugressmiddel til toppen bladverket av de hvite bird-of-paradiset. Anvisningene pakken. Bladverket vil absorbere Plantegiften og overføre den til røttene.

• Vent tid instruert om pakken av ugressmiddel for kjemikalier skal tre i kraft. Når tiden er utløpt, kutte bird-of-paradis ned i bakken med en håndsag eller beskjæringssakser, avhengig av størrelsen.

•Dig ut roten ballen med en spade. Dette vil drepe eventuelle gjenværende røtter Plantegiften ikke nå. Grave en sirkel rundt anlegget som er 4 fot i diameter, og grave ned under roten ballen. Trekke opp stammen og kaste den.