Hvordan Kill Pinworms i teppet

December 24

Hvordan Kill Pinworms i teppet

En pinworm er en liten parasitt som lever i tykktarmen. Det forårsaker infeksjoner oftest hos barn. PInworms vil komme ut av kroppen gjennom avføring, og kan sees i avføring. De mest vanlige tegn på en pinworm infeksjon er rødhet rundt endetarmen. Etter et angrep, er det viktig å rengjøre alle stoffer i hjemmet, inkludert tepper. Dette hjelper deg med å hindre at sykdommen sprer seg.

Instruksjoner

•Fjern alle stoffene i hjemmet som du kan som kan ha kommet i kontakt med pinworms, inkludert håndklær, sengetøy, sengetøy, sofaen dekker og noe annet. Bære alt som skal vaskes å vaske området så du slipper å bære den over teppet når den er renset. Vask stoffene på varme med vaskemiddel og en kopp hvit destillert eddik.

•Vacuum tepper som grundig som mulig, og deretter gjenta. Husk å få områder under sofaer og senger. Pinworms er nattdyr og foretrekker mørke områder. Dette er hvor de vil legge flere egg. Støvsuge sofaer og madrasser i hjemmet så tepper ikke får nytt befengt senere.

•Fyll damprengjøringsutstyr med 1 kopp hvit destillert eddik for hver gallon av vann. Hvit destillert eddik er en natural astringent og vil arbeide for å drepe pinworms i tepper. Damp Rengjør tepper og vent til den tørke. Endre vannet etter behov. Damp Rengjør madrasser og sofaer eller noen møbeltrekk du kan.

•Vent teppet tørke. Gå tilbake over teppet med et vakuum å plukke opp noen døde ormer eller egg. Vakuum teppet hver dag å hindre en re infestation og å fange noen egg eller ormer som får brakt inn i hjemmet.

Tips og advarsler

  • Be folk til å ta deres skoene på døren.
  • Legg alle flater i hjem daglig.
  • Sørg for å få en reseptbelagte medisiner fra legen å kvitte seg med pinworm infeksjonen.