Hvordan Kill oversiden på en Sago Palm

September 17

Hvordan Kill oversiden på en Sago Palm

Sago palmer er kompakt eviggrønne planter som gjør et attraktivt tillegg til hjem interiør. De kan også dyrkes utendørs i US Department of Agriculture hardførhet soner 8 til 10. Sago palmer er hardfør planter som er lett å vokse litt mer forsiktig. Plantene er imidlertid utsatt for mealybug infestations. Oversiden er lite, ovalt insekter som bruker deres skarp munndeler for å mate på saft fra sago palm løvverk. Alvorlig infestations kan forårsake misfargede blader, uregelmessig vekst og plante død. Oversiden er lett å drepe på sago palmer med riktig behandling.

Instruksjoner

•Kontroller av håndflaten sago nøye for å identifisere hvor oversiden ligger på anlegget. Oversiden varierer i størrelse fra 1/20 til 1/5 av tomme og har en oval-formet kroppen dekket med hvite, voksaktig belegg. De er trege insekter som ikke flykte du observere dem.

•Soak en bomull vattpinnen i rubbing alkohol og gni bomullspinnen over oversiden på infested håndflaten å drepe bugs på kontakt. Denne behandlingen er effektivt for lite antall oversiden på en sago palm, men det er ikke praktisk å gjennomføre når det er tung infestations.

•Gå beholderen sago palm til et åpent område utenfor og spray bladverket med en solid strålen av vann fra en hageslange til å løsne og drukne tunge mealybug infestations.

•Treat sago håndflaten med hagebruk olje eller insecticidal såpe spyle på oversiden å forhindre eventuelle gjenværende egg eller larver fra utvikling og fôring på bladverket.

•Overvåk håndflaten sago regelmessig for tegn på oversiden og retreat som nødvendig. Oversiden kan være vedvarende skadedyr som krever flere programmer av insecticidal såper slette angrep på håndflaten sago.