Hvordan Kill mutter gresset i grus

October 23

Hvordan Kill mutter gresset i grus

Mutter gress, også kjent som nutsedge eller gul mutter gress, er en pesky, flerårig gress Luke identifisert av tykke, trekantet blader og løs frøet hoder. Mutter gresset er vanskelig å utrydde fra plener og blomsterbed, men enklere å fjerne fra grus fordi du vanligvis ikke trenger å bekymre deg for å drepe andre planter. Hånd-pull noen planter, men bruke etter fremveksten spray hvis du har en større infestation.

Instruksjoner

•Mix en post emergent ugressmiddel i en sprøyta, etter anvisningen på pakken. Velg en herbicid som inneholder 2-4-D, triclopyr eller dicamba som er kalt effektivt for mutter gress. Den beste tiden å bruke plantevernmidler mutter gresset er når anlegget er kraftig vokser, i slutten av sommeren eller tidlig i høst, men før fabrikken produserer frøet hoder. Yngre planter er lettere å drepe enn planter i deres andre vekstsesongen.

•Spray mutteren gress med Plantegiften til grundig pelsen anlegget. Ikke vann området for minst 24 timer, men helst to dager. Mutter gresset begynner å visne og dø innen to til tre dager.

•Sett-gjelder Plantegiften hvis nødvendig å drepe eventuelle gjenværende planter. Hvis mutter gresset hadde frøet hoder, vises mutter gress igjen neste vår. Behandle igjen med et ugressmiddel.

Tips og advarsler

  • Bruke hansker, lange bukser og sko ved håndtering av plantevernmidler, og alltid følge pakken instruksjonene nøye. Bruke plantevernmidler på et tørt og vindstille dag. Plantevernmidler brukes under vindfulle forhold kan drive til ønskelig planter, drepe dem.
  • Legge klar plast over grus for tre til fire uker i sommer og fall for å drepe ugress gjennom solarization eller flamme ugress med en håndholdt flamer. Flamers er mest effektive på unge gress og ugress.