Hvordan Kill Mold på huset maling

May 31

Hvordan Kill Mold på huset maling

Mold trives på steder der sollys ikke er tilstrekkelig til å varme opp og tørke ut av ditt hjem. Mold kan vises som små, fuzzy flekker av grønn eller brun. Det kan også vises som en tynn svart eller hvit film. Sistnevnte kalles mugg og produseres av en bestemt type mold. Alle molds er sopp. Den lille spores er stadig i luften, som betyr de lander på huset. Hvis området er stadig fuktig, vil spores vokse og trives, opprette flekker av mold på huset maling.

Instruksjoner

•Test området for å sikre at det er mold eller mugg og ikke bare skitt. Mugg kan spesielt se som skitt. Sprut området med en liten mengde ren bleke eller dryppe det på mold. Vente to minutter, og skyll den av. Smuss vil bare skyll eller bo samme farge, men mold og mugg endres til en lysere farge.

•Trekk på noen gummihansker og blander en del blekemiddel og tre deler vann.

•Plasser blandingen i en sprøyting flasken eller for store områder, en flaske som kan knyttes til en slange. Grundig våt mold og mugg. La løsningen på i 20 minutter. Blekemiddel vil drepe mold.

•Rinse området grundig for å fjerne mold. Du må skrubbe området med en børste for å få alle mold av. Vær forsiktig med å skrubbe for hardt eller du kan skade lakken.

Tips og advarsler

  • Den bleike løsningen bør ikke være sterk nok til å endre fargen på hus maling, men hvis du er bekymret, teste den på et lite og ikke-området først.
  • Ikke bruk en strøm skive for å fjerne mold fra huset maling, som kraftig skiver kan fjerne maling også.