Hvordan Kill Mold i skapet

February 26

Hvordan Kill Mold i skapet

Mold er en ting som du ikke vil vokse i ditt hjem. Mold er helsefarlig og kan øke allergier og luftbåren forurensning. Mold burde bli fjernet så snart som mulig, avhengig av alvorlighetsgraden av problemet avgjør hvordan den må fjernes. Men hvis dens mindre og du trenger en rask løsning å stoppe veksten... har jeg en løsning for deg!

Instruksjoner

•Clear området der mold begynner å vokse. Dekk alle tepper med filler eller gamle håndklær. Dette kan bli ødelagt hvis blekemiddel blir på dem, så sørg for at disse ikke er elementer du vil beholde. Plasser en maske på og kontroller at det er god ventilasjon i rommet. Hell ca 1/2 kopp til 1 kopp med blekemiddel i din sprayflaske.

•Når du har det klart, kan du bare sette på en maske å holde røyk ut av din lunger. Bleike løsninger er veldig sterk og kan bli veldig overveldende hvis du ikke er i et godt ventilert område.

•Spray blekemiddel direkte til mold og problem-området. Dette bør hindre mold fra vokser og blir en ut av kontrollen. Vær oppmerksom på at dette er bare for et lite område. Mold må kuttes ut av veggen hvis området er for stor eller for innhentet. Dette er bare en løsning for mindre mold problem. Jeg prøvde dette i våre skap og det fungerte. Mold begynte bare å vokse på det tidspunktet.

Tips og advarsler

  • Blekemiddel vil drepe mold og stoppe veksten, men hvis det er et stort problem kontakte en profesjonell for å muligens fjerne en del av veggen.