Hvordan Kill Mold i et hjem

August 23

Mold i et hjem er ikke bare stygge, det kan presentere en alvorlig helserisiko til familien din. Eventuelle formen har potensial til å utvikle seg til giftig mold. Toksisitet nivået av en gitt mold bestemmes av om sopp inneholder mykotoksiner. Mykotoksiner kan forårsake symptomer fra mindre irritasjon til utviklingen av kreft. De er spesielt farlig for personer som lider av astma eller som har redusert åndedretts evner. Hvis du oppdager mold vokser i alle områder av ditt hjem, drepe og fjerne mold umiddelbart for å beholde familiens helse.

Instruksjoner

•Kontroller omfanget av mold infestation. Du kan ikke riktig drepe mold hjemme før du vet hvor alle mold er. Grundig inspisere kjellere, loft, bad og skap for underskriver av mold.

•Evaluate årsaken til mold. Mold skyldes luftfuktighet og fuktighet; Derfor er det svært vanlig i bad. Hvis du finner mold i uvanlig områder, men som stue teppe eller under tapet, det er åpenbart en fuktighet problem hjemme.

•Skjære av forsyning av fuktighet mold. Når du har oppdaget det mold fuktighet kilde, kan bli kvitt det være så enkelt som å stramme et rør eller tørke ned dusj eller badekar når du er ferdig med bading. Noen ganger, men må du ringe i en rørlegger for å finne roten av fukt problemene i vegger og tak.

•Desinfiser mold. Du kan ikke drepe alle mold sporene, men du kan drepe fleste. Du kan rense mold med blekemiddel eller noen andre hushold desinfeksjonsmiddel.

•Fjern alle spor av død mold. Rydde opp mold fra solide flater er like enkelt som å tørke overflater med en vaskeklut. Men hvis muggsoppsporer vokser på teppet eller gips, du må erstatte deler av disse materialene å hindre levende mold spredt fra repopulating områder.

•Få kvitt alle luftbårne muggsoppsporer. Mens rengjøring, kan muggsoppsporer bli luftbårne og reise til andre områder av ditt hjem. Bruke en luftrenser å felle sentrale muggsoppsporer og forhindre spores sprer seg.

Tips og advarsler

  • Holde en fan på badet, og kjøre den når noen tar et bad eller dusj å tørr våte flater og hindre muggvekst.
  • Søk legehjelp umiddelbart hvis du tror du eller din familie lider effekten av giftig mold eksponering.