Hvordan Kill Mimosa trær

February 17

Mimosa treet (Albizia julibrissin), også kjent som en silky akasie, er en slank treet som kan vokse til en høyde på opptil 40 fot. Dens store, duftende blomster gjør treet populær pryd. Takket være hardføre frø, mimosa treet kan spre seg raskt og et par trær kan slå inn i en Lund av mimosas. Drepe mimosa trær raskt for å unngå en invasjon og administrere din gjeldende mimosa stand.

Instruksjoner

•Uproot mimosa trær. Dette er relativt lett med planter og ungtrær, vanligvis til en høyde på én til to fot. Forstå mimosa sapling med begge hender og trekk fra bakken i en vinkel. Forkaste eller hogge i stykker for bruk i kompost haug.

•Spray mimosa trær med et glyfosat-baserte ugressmiddel hvis det ikke er noen andre planter i nærheten mimosa trær. Slike plantevernmidler er bredt spekter og ikke-selektive, og vil drepe alle vegetasjon som det kommer i kontakt. Eksempel produkt merkevarer inkluderer oppsummering, Rodeo og Buccaneer. Dis hele treet i henhold til retningslinjer som bestemt fabrikanten, som produkt styrke varierer etter merke.

•Bruk et triclopyr-baserte ugressmiddel spray på mimosa trær hvis gresset under trærne som du vil beholde. Triclopyr er en selektiv ugressmiddel og mål woody planter. Eksempel produkt merkevarer inkluderer Garlon, armbrøst og løs.

•Skjære ned mimosa treet med en øks, håndsag eller beskjæring sheers. Hogge ned en stubbe høyde på to til tre føtter.

•Apply en kjemisk stubbe killer i stampe, dekker alle synlige flater. Den stubbe morderen vil drepe stump til sine røtter, sikre beryktet hardfør mimosa treet ikke spire fra bakken igjen. Eksempel-produkter inkluderer grønt lys kutte vintreet & stubbe Killer 40004 og Bonide #274 stubbe Killer.

Tips og advarsler

  • Bruk verneutstyr som en ansiktsmaske, briller og hansker når du arbeider med giftige plantevernmidler.