Hvordan Kill maur med Baking Soda

July 2

Hvordan Kill maur med Baking Soda

Eliminere maur gang for alle kan skje bare når du dreper dronninger. Maurene kan se gjennom vanlige kommersielle giftstoff og fortsette å hjemsøke hjemmet ditt hvis de ikke er skikkelig eliminert. Den beste måten å drepe maur, uten å skade deg eller dine kjære med sterke kjemikalier, bruker en naturlig maur killer. Natron, melis og tørre aktiv gjær kombineres for å gjøre en forlokkende, naturlig maur drepe stoff. Skjule natron med sukker vil trekke maur og lure dem inn giften tilbake til dronningen.

Instruksjoner

•Sprinkle natron på hver oppføring kløft i hjemmet, med unntak av en. Dette gjøres for å blokkere maurene inn og henvise dem til en åpning der giften er stasjonert. Av omadresserer maur, er du sikre maksimal eksponering for giften og øke sjansene det blir tilbake til dronningen. Du må være klar over de mest populære stedene maur i ditt hjem som samles.

•Mix like deler av natron og pulverisert sukker i en liten bolle med en liten mengde tørr aktiv gjær (vanligvis 1/3 av det totale volumet). Sukker vil trekke maur i, og bakervarer brus og gjær fungere som en gift, drepe maurene ved forbruket.

•Sprinkle maur giften i eksponert område å sikre maur synes det. Plasser giften i et område der maur trafikk. Lite kjente områder fungerer også, men sannsynligvis ikke så raskt. Vinduskarmer og områder av kjøkkenet og rundt skap fungerer best.

•Rengjør området med hvit eddik. Når maur har begynt å forlate området, kan du begynne å rengjøre området for å motvirke noen retur maur. Bruke hvit eddik med en svamp å nøye tørke ned alle overflater. Dette er spesielt viktig så ingen maur gift henger i populære områder for barn eller kjæledyr.