Hvordan Kill lukt i avløp

February 2

Hvordan Kill lukt i avløp

Vask avløp - spesielt den ene på kjøkkenet, er det ideelle grobunn for bakterier. Enten du vaske opp skitten eller trykke matrester ned i søppel fjerning, kan rester igjen multiplisere eksisterende bakterier eller slå for å mold. Disse uhygieniske vekster årsaken lukt, som kan være vanskelig å bli kvitt når de har tatt tak. Det er imidlertid viktig å holde lukt i sjakk, som de er ikke bare ubehagelig, men de også tiltrekke kakerlakker og fluer.

Instruksjoner

•Fjern noen tresko fra avløpet. Har du en felle over avløpet, bare øse rusk ut med hendene. Men hvis Vaskens tresko er mer dyptgripende, helle i noen renne renere å fjerne noen av mat eller hår som kan være skjuler lukt.

•Fyll varmtvann i vasken i 15 sekunder. For best resultat, koke en gryte med vann og hell bort. Kokende vann er varmt nok til å drepe bakterier, som kan eliminere mange lukt komme fra vasken.

• Rist 1/2 kopp natron på i avløpet overflate. Natron fungerer godt til å absorbere lukt. La den sitte i 10 minutter, og hell 1/2 kopp med eddik på toppen. Denne naturlige churning reaksjonen vil hjelpe tømme avløp av noen langvarig rester. Til slutt, når baking soda og eddik har avgjort, Hell kokende vann i 15 sekunder. Dette bidrar til å distribuere natron blandingen i avløpet.

•Strap på et par beskyttende briller. Hell en kopp blekemiddel i avløpet hvis lukten fremdeles ikke har forsvunnet. Som et antibakterielt produkt fortsetter blekemiddel å rive lukt-forårsaker bakterier ren tømming.

Sørg for at rene vasken ved skraping mat utklipp av plater og i søpla kan før du plasserer dem i vasken suge. Hell varmt vann og natron i avløpet minst en gang i uken for å holde stenches i sjakk. Fjern alle tresko så snart de oppstår, som de vil fortsette avl problemer hvis du ikke.

Tips og advarsler

  • Blekemiddel kan føre til blindhet hvis det sprut i øynene.