Hvordan Kill Larvene Pepper planter

September 12

Hvordan Kill Larvene Pepper planter

Larvene spiser blader, blomster og frukt på pepper planter. De gjør mye skade på kvelden når de er ute av syne for rovdyr. Mesteparten av tiden du kan plukke av Larvene av hånd om morgenen og drukne dem i en krukke med såpevann. Men, noen ganger er det så mange Larvene at manuell kontroll er umulig eller for tidkrevende. Det er en annen organisk løsning tilgjengelig for caterpillar kontroll pepper planter. Lagre pepper planter fra caterpillar skade ved sprøyting planter med en løsning som inneholder spinosad, som er tilgjengelig i de fleste hagesenter.

Instruksjoner

• Rist beholderen som inneholder spinosad godt før du legger til spinosad til hagen sprøyta, som spinosad har en tendens til å klumpe seg sammen og kan tette sprøyting mekanismen.

•Legg mengden insektmiddel som inneholder spinosad til hagen sprøyta reservoaret i henhold til instruksjonene på etiketten. Brukes per gallon er forskjellig avhengig av konsentrasjonen av spinosad og størrelsen på hage sprøyta.

•Fyll hage sprøyta med riktig mengde vann i henhold til instruksjonene på spinosad beholder etiketten. Legge vann etter spinosad hjelper agitere vannet og blander løsningen.

•Spray pepper planter på kvelden når Larvene er mest aktive og bier er ferdig sitt arbeid for dagen. Spinosad er svært giftig for bier før den er tørr. Spray spinosad vann løsningen på pepper planter til anlegget er helt dekket med løsningen. Husk å spray under bladene og jorden rundt planter, der Larvene kan være skjule.

•Gjenta spray anvendelse av spinosad hver syv dager til du oppnå kontroll. Ett eller to programmer kan være alt som er nødvendig.