Hvordan Kill Larvene fra å ødelegge trær

April 16

Hvordan Kill Larvene fra å ødelegge trær

For noen er Larvene søt og litt uklar skapninger som til slutt slår inn på sommerfugler. Men en gartner eller noen med mange dekorative trær, kan Larvene være et mareritt. Larvene spiser unna bladene av trær og planter; Hvis nok Larvene hjemsøke en enkelt organisme, kan de gjøre mye skade.

Instruksjoner

•Skjære caterpillar web poser ut av et tre snarest du legge merke til dem. Dette holder baby Larvene før de er vokst nok til å våge ut. Bruke beskjæring enden av stangen treformat trimmer for å bekkasin dem uten lemmer som holder posen. Brenne poser for å ødelegge larvene.

•Spray et insektmiddel såpe på larvene. Fylle en hage sprøyta med insektmiddel og spray treet. Spray vil drepe Larvene som det kommer i kontakt med.

•Fyll en hage sprøyta med Baccilus thuringiensis var. kurstaki eller "Btk." Spray det på trær å drepe larvene. Denne typen insektmiddel må ikke sprayes på feilen å drepe den.

•Scrape av egg klynger slik du ser dem. De er knyttet til tre lemmer og ligne mørke vekster. Fjerne klynger med en kniv, en tree trimmer blad eller selv en pinne. Brenne klynger som du tar av.

Tips og advarsler

  • Bruke en maske, en langermet skjorte og en lue når sprøyting insektmidler for å holde spray blir på huden din.