Hvordan Kill japanske Beatles

October 21

Som navnet antyder, ble det japanske billen introdusert til Nord-Amerika fra Japan. I sitt hjemland var det japanske billen del av en innfødt økosystem med masse rovdyr å holde befolkningen i sjakk. Men i Nord-Amerika, langt fra sin naturlige næringskjeden, det japanske billen kan være en alvorlig plage. De invadere i svermer, og hvis ikke kontrollert, de kan drepe en plante i en relativt kort tidsperiode.

Instruksjoner

•Fjern japanske biller fra planter for hånd hvis infestation er små eller begrenset til ett anlegg. Japansk biller tiltrekke flere japanske biller. Gå ut til anlegget tidlig på morgenen og riste fortsatt svak bugs av anlegget og i en venter bøtte med såpevann å drepe dem.

•Spray anlegget (e) med et insektmiddel merket for bruk på japansk biller, når voksne aktivt fôring på anlegget ditt om sommeren. Følg produsentens instruksjoner og pels planter vev og blomster bare til punktet av avrenning. Spray tidlig om morgenen eller sent på kvelden når biller er sløv.

•Sett-spray planter etter behov på intervallene diktert av den insektmiddel produsenten.

•Kontroller alle grubs i plenen. Japansk biller vil reise langt for å mate, så biller avl bakken ikke kan være på plenen. Men hvis det er, har du flere kontrollalternativer tilgjengelig. Fjerne gresset helt (når biller aktivt fôring i høsten eller våren): dyrke jorden til å vise og drepe bille larver, og erstatte bunndekkende med kløver eller frukthage gresset, hvor larver japansk biller ikke kan overleve. Et mindre drastisk tiltak er å behandle plenen med en kommersiell spray eller pulver insektmiddel foreskrevet for bruk på plener med japanske bille larve. Følg produsentens instruksjoner for programmet priser og metoder (selv om de fleste av disse produktene er bare fordelt og deretter vannet i plenen).

Tips og advarsler

  • Japansk biller ofte feed på og rase i weedy områder.
  • Hvis den er godkjent for bruk i ditt område, kan du vurdere å slippe milky spore sykdom i plenen å drepe japanske bille grubs. Det kan ta flere sesonger å jobbe, men vil det effektivt drepe befolkningen bille.
  • Dekk plantene dine med cheesecloth hindre at japanske biller fôring på dem.
  • Populære japanske bille insektmidler inkluderer Tempo, Bayer avansert plen og hage multi insekt Killer, TalstarOne, Onyx, Deltagard, Scimitar, Spectracide Triazicide, feil stoppe Multi-Purpose insekt kontroll konsentrerer og Sevin. Neem-baserte produkter (Azatrol, Neem plassering) og raps oljebaserte produkter (Pyola) er naturlige, organiske alternativer.
  • Ikke spray plantene dine med insektmidler mens bier er beite.
  • Kontroller at den insektmiddel du vil bruke er trygt for anlegget du behandler. Hvis du må spray matavlinger, husk å notere antallet dager du må vente før man spiser maten.