Hvordan Kill hvete biller

September 15

Når du tar en pose med mel fra kjøkken spiskammer eller skap informasjonskapsler eller et brød, siste du vil se etter åpne det er biller. Noen ganger korn eller mel biller gjøre seg inn pantries og forurense pakker av hvete, ris og annet korn med mikrober. Hvis skjemaet har larver, kan de selv påvirker smaken og lukten av maten. Den beste måten å bli kvitt kjøkkenet av disse skadedyr innebærer ikke giftstoffer eller kjemikalier, men er i stedet avhengig varme, kulde, rengjøring og smart.

Instruksjoner

•Finn maten kilden av bille infestation, forsegle den og fjerne den fra hjemmet. Vær spesielt oppmerksom på pakkene du ikke har brukt på en stund, samt skadet pakker. Hvis du finner biller eller larver i én pakke, kan de være i andre også. Nøye sjekke hver pose og boksen av korn i pantry, tetting og forkaster de med biller.

•Freeze infisert mat for en uke hvis du ikke ønsker å kaste bort. Fjerne den fra fryseren i minst tre dager før tilbake til fryseren i en uke. Dette dreper biller og larver, men likene forblir i maten. Bruk en fin sil for å skille dem fra din korn.

•Varmebestandig infested mat i stedet for frysing, hvis ønskelig, å drepe biller. Spre mel eller andre korn på cookie ark i et tynt lag og plassere arkene i en varm ovn (120 til 130 grader Fahrenheit) i to timer, røring korn. Unngå brennende korn ved å holde temperaturen godt under 180 grader Fahrenheit, som er innstillingen lav på noen ovner. Hvis ovnen ikke går noen nedre, bruker du metoden fryser i trinn 2.

•Prevent utslipp fra å sitte lenge ved å regelmessig tørke ut kjøkken hyller, skap, hyller og skuffer med en våt rag. En støvsuger med en slange vedlegg er et annet alternativ for opprydding. Dette forhindrer nye biller tar seg i korn pakker.

•Hold din korn og mel i lufttette beholdere og vaske ut gammel containere før fylle dem med nye korn. Lagre elementer du ikke bruker ofte, som pannekake mikser, korn og krydder, i fryseren for å hindre muligheten for fremtidige angrep.