Hvordan Kill flått & Veggdyr

December 28

Bed bugs og flått er notorisk vanskelig å bli kvitt. Imidlertid er alternativet å bare tillate dem å hjemsøke ditt hus og hage. Du kan ta en trinnvis metodisk tilnærming til kvitt hjemme av disse pesky skapningene. En rekke naturlige metoder tilgjengelige for å bli kvitt flått og sengen avlyttinger, men du kan ende opp med å bruke insektmiddel i slutten, som er den velprøvd metoden for å fjerne infestation.

Instruksjoner

Flått

•DAB litt rubbing alkohol på flått. Hvis kryss ikke frigjør etter noen minutter, kan du bruke et par pinsett å forstå kryss på huden nivå og trekke til flåtten er fjernet. Ikke trekk haken fra bakenden eller gjelder det varme. Dette kan tvinge sykdom organismer i såret. Sett kryss i en alkohol-løsning for å drepe den. Vaselin eller neglelakk kan erstattes for å coat tick før du fjerner den med pinsett. Kontroller at leder av hake er fjernet samtidig.

•Fyll noen papirhåndkle rør med bomull baller dyppet i permethrin rundt hagen din. Mus vil forsøke å hekke i rør og noen flått på mus vil ingest permethrin og dø. Mus påvirkes av kjemiske.

•Vaskestasjonen tømmes alle sengetøy og klær i varmt vann å utrydde flått hjemmefra. Steam rene matter og sofaer. Vakuum alle gulv områder.

•Bruk sprekk og crevice plantevernmidler programmer og behandle under kantene på tepper og møbler for å drepe innendørs flått. Tåkete etter flått er ineffektivt.

•Spray og støv kennels og utendørs hvile områder bruke plantevernmidler merket tikk fjerning behandling.

Bed Bugs

•Thoroughly vakuum baseboards, under området tepper og mellom tepper og vegger for sengen avlyttinger. Husk å endre vakuum pose utenfor.

Bestikkurven en kombinasjon av luktfri insektmiddel spray og insektmiddel støv over områdene støvsugd madrasser og boksen fjærer. Bruk en generelt spray, som hvile SC, som er vann som er trygt for stoffer, over alle tepper og møbler. Bruk en løsning som Bedlam insektmiddel på madrasser og ting leker. Støv alle området liten nok for sengen avlyttinger å gå inn og skjule, inkludert inne sømmer og skjøter på senga ramme.

•Dampspissen rengjøre gulv og tepper hvis mulig. Ekstrem varme er den beste metoden for å drepe sengen avlyttinger.

•La infested materialer som madrasser og sengetøy ut i solen i noen timer. Varmen fra solen kan drepe sengen avlyttinger og er en mer naturlig metode for fjerning. Men er insektmidler en mer pålitelig løsning.