Hvordan Kill eikenøtter eller Baby eiketrær

July 19

Hvordan Kill eikenøtter eller Baby eiketrær

Eikenøtter er høyt priset av ekorn, mange dyr, fugler, feil og av folk som bruker dem i deres høsten dekorasjoner. Når de er spredt over plenen, er poking bare føtter og deretter sprouting opp overalt i hagen din, de bare en plage. Du må ta vare på dem raskt eller de vil ta over din blomsterbed, vegetabilske hager og andre steder de kan ta noen jord.

Instruksjoner

•Rake eikenøtter ut fra din eik treet så snart de begynner å slippe. Legg merke til at ekorn skal prøve å få dem på samme tid, men ikke bekymre deg siden ekorn spise eikenøtter og derfor vil de ikke vokse. Gjenta raking prosessen hver dagene før eikenøtter ha stoppet slippe, holde dem fra å ta rot under treet.

•Samler opp av eikenøtter og bruk dem til drivstoff brannen gropen på kjølig ettermiddag. Lagre gode for dekorasjoner på høsten kranser eller en fin skjerm på ditt spisebord. Kaste resten av ubrukte eikenøtter i et trash bag, men ikke kompost dem siden de vil spire i fruktbar miljøet.

•Encourage dyr å spise dem ved ikke jage dem bort. Gjennomsnittlig beskjære år inkluderer scroungers hjort, mus, woodrats, griser, jays og hakkespetter som trives på eikenøtter, ifølge University of California i Berkeley's Hastings biologiske feltstasjon. Fastsatt en skuff raked Alcornocales hvor dyrelivet kan komme og spise uten du bekymre frø spirende.

•Spray området i plenen der eikenøtter spiret i liten baby eik trær med en bred-leaf ugressmiddel. Det vil ikke skade plenen, men vil bli absorbert i blad av eik frøplante, drepe hele anlegget. Kontroller at spray blir ikke på noen andre blomster eller planter i nærheten som har brede blader.

•Trekk baby eik opp av hånden hvis du ikke ønsker å spray plantevernmidler. Ta dem mens de er unge som de pleier å få en sterk rot raskt. Klippe over dem vil også drepe dem til slutt siden de ikke vil kunne spire noen blader og derfor ikke kunne vokse.

Tips og advarsler

  • Eik trær, opprinnelig USA begynne ikke produsere eikenøtter før de er ca 20 år, ifølge University of Florida forlengelsen.
  • Individuelle eiketrær produsere store avlinger med jevne mellomrom varierer fra 2 til 10 år.