Hvordan Kill Creek planter

July 19

Hvordan Kill Creek planter

Bekker er en del av kompliserte økosystemer, siden planter og dyr i vannet er sterkt påvirket av jorden rundt creek, likeledes, endringene i bekken selv har store effekter på planter og dyr som lever rundt. Som et resultat, må bekken være skikkelig vedlikeholdt hvis du ønsker å unngå forstyrrelser i likevekt det. Bekken blir overkjørt med planter, kan drepe dem hjelpe opp næringsstoffer for andre organismer og kan gjøre bekken mer attraktivt også.

Instruksjoner

•Trekk plantene sakte ut av bekken å få røttene av skitt nederst på vannet. Større anlegg som cattails har større rot pærer som må være gravd ut av skitt med en spade mens iført vadefugler. Røttene må fjernes for anlegget ikke å vokse igjen.

•Dekk plantene i spørsmålet med en tykk presenning for å hindre dem fra å få sollys. Solen er avgjørende for planter å fullføre sine fotosynteseaktiviteten prosesser og tarp vil også hjelpe forhindre plantene over vannet fra fuktighet fra regn. Når plantene er tørket, er de ofte lettere å fjerne.

•Skjære anlegget med saks som nær sin base som mulig og Hell kokende vann inn i åpningen i lager. Kokende vann dreper av plantevekst og dreper noen røtter det kommer i kontakt med. Klippe anlegget og helle kokende vann over det vil skade og svekke anlegget. Fortsatt programmer skal drepe den av.

•Spray planter med et ugressmiddel å drepe eventuelle gjenværende planter. Følg alle instruksjonene på beholderen trykkmerker bekken seg selv og ikke påvirke noen fisk eller andre organismer som lever i vann.