Hvordan Kill brann maur i kompost hauger

February 15

Brann maur---de som har en spesielt giftig biter---er en bane til sørlige gartnere. Mens vanlige maur inne en kompost haug er ikke nødvendigvis en bekymringsverdig---maur fjerne sopp fra kompost haug og bringe tilbake nyttige ting til en kompost haug---kan du ikke liker ideen om å la brann maur går ubehandlet i hagen din. Aldri legge plantevernmidler eller tradisjonelle insektmidler til kompost haug, fordi de vil drepe andre levende organismer i haug og introdusere giftstoffer til kompost. Behandle brann maur med noen annen naturlig metoder i stedet.

Instruksjoner

•Locate brann maur hekker i kompost haug--- og forhåpentligvis dronningen--- og helle kokende vann på maur. Kokende vann vil ikke skade kompost, men vil det drepe fire maurene umiddelbart. Å behandle området med mer kokende vann for å sikre at du får alle maur. Arbeide med kokende vann nøye for å unngå å brenne deg.

•Sprinkle litt tørr hvit ris brann maur og reiret. Som maur spise ris, utvides i magen og dreper dem. Prøv å blande ris med et agn å få ris mer attraktiv for maur.

•Apply en organisk brann ant-killer til komposthaug---ca 4 ss av produkt for hver haugen---følg produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Brann maur liker ikke å leve i områder ofte forstyrret, notater Alabama samarbeidende forlengelse systemet. Slå din haug ofte for å oppmuntre brann maur å gå andre steder.
  • Vurdere å flytte plasseringen til kompost haug om natten, hvor brann maur er den minst aktive.