Hvordan Kill bakken Ivy

April 29

Hvordan Kill bakken Ivy

Bakken ivy (Glechoma hederacea), også kalt snikende Charlie, har avrundede, aromatiske blader med scalloped kant, stammer som kvadratisk tverrsnitt og små lilla vårblomster. Lav vekst anlegget kryper langs bakken, heie hvor en bladnode berører jorden. Den vokser i de fleste klima, US Department of Agriculture anlegget hardførhet-soner 3 til 10. På grunn av deres raske vekst og evnen til roten lett, kan bakken ivy konkurranse plenen gresset, slik at du med en usammenhengende plen.

Integrert Pest Management

En integrert, forebyggende tilnærming til å håndtere bakken ivy reduserer behovet for kjemiske ugress morder i din hage og bidrar til å rense området Luke for lenger. For plenarealer betyr dette gjør at gresset er sunt. Godt vare går hånd i hånd med nær overvåking, som gjør det enkelt å oppdage bakken ivy når det er unge og lettere å trekke opp. Når du tar denne tilnærmingen, trenger du bare å slå til kjemiske weedkillers som en siste utvei.

Å holde plener Ivy-fri

Bakken ivy vokser på steder der plenen gresset kamper. Skygge fra trær, lav jordas fruktbarhet og dårlig drenering alle favør bakken ivy. Korrigere disse problemene vil hemme bakken ivy. Lem opp nærliggende trær, hvis mulig, slik at flere solen i området og plante skygge-tolerant torv gress blandinger. Till i organisk materiale før såing nye plenarealer for å forbedre fruktbarheten. Relativt mindre drenering problemer kan kreve endring i nærheten nedløpsrør å eliminere kilder av fukt eller øke området med en ekstra 10 til 12 inches i jordsmonnet. Bruke topsoil til og til det før såing.

Fjerne Ivy uten kjemikalier

Fjerne små infestations av bakken ivy av hånd-rykk. Dra alle synlige bakken ivy, gjør at du også fjerne røttene. Kontrollere området regelmessig for tegn på graviditet. For større områder, kan jord solarization, som dreper ugress og skadedyr ved hjelp av solens varme "lage" dem, også arbeide. For å solarize et område med et bakken ivy problem, Plasser en stor, svart plast presenning over det berørte området, veier kantene for å holde det perfekt sted. La tarp i stedet for fire til seks uker i den varmeste delen av sommeren.

Ugressmiddel behandling

Bakken ivy i plener kan behandles med kjemiske ugressmiddel spray som inneholder tryclopyr. Disse produktene er best brukt under eføys aktive vekstfase våren eller falle. Følg instruksjonene fra produsenten, bruke en tank sprayer og bruk verneklær og briller. Ikke bruk spray på ornamentals, spiselige avlinger, busker eller trær. Selv om varierer, kan de være 2 ss ugressmiddel kombinert med 1 gallon av vann til å behandle 200 kvadrat fot av plenen. Spray jevnt, til punktet av avrenning. Kontroller instruksjonene for å sørge for at produktet er egnet for bruk på gresset i plenen.