Hvordan Kill Bahai gress

November 3

Bahia gress (Paspalum notat) er en flerårig clumping gress som vokser i varmt vær. Det sprer seg ved å produsere millioner av ørsmå frø som vises langs sin iøynefallende Y-formet frøet hoder i løpet av våren og sommeren. Det kan også spres ved underjordiske rotstokker. Bahia gresset er tolerante tørke bladene og frøet hoder vokse raskere enn vanlige torv gress, som skaper en uflidd utseende i landskapet mellom klipping. Bahia gresset er svært aggressive og fullstendig eliminering fra landskapet er vanskelig. Men kan det kontrolleres av anvendelsen av riktig plantevernmidler til rett tid av året.

Instruksjoner

•Velg en type eller pre emergent ugressmiddel som ikke bare sier på etiketten hindrer spiring av Bahia gresset frø, men vil ikke drepe typen ønskelig plenen gresset du vokser. Atrazine er for eksempel riktig for bruk i St. Augustine gress og centipede gress, vil men drepe eller svekke andre torv gress. Også må det brukes på riktig tidspunkt til våren før Bahia gresset frø spirer. En pre emergent ugressmiddel brukes spesielt for å hindre at Luke frø spirende og må brukes flere ganger i vekstsesongen. Det vil ikke drepe eksisterende Bahia gress klumper.

For pre emergent ugressmiddel anbefalinger, kan du kontakte lokale fylke landbruksprodukter forlengelse kontoret. De vil ha en liste over godkjente pre emergent plantevernmidler kontroll Bahia gresset sammen med de foreslåtte tidspunkter for programmet. Fylket forlengelsen kontoret er den eneste pålitelige kilden til denne informasjonen.

•Mix et flytende pre emergent ugressmiddel i hagen sprøyta eller fylle en plen sprederen justert riktig sprederen innstillingen hvis du bruker en granulat produkt. Bruke over overflaten av det berørte området på riktig konsentrasjonen og rett tid av året i henhold til informasjonen fra fylket forlengelsen kontoret. Dette vil vanligvis bli gjort til våren før de eksisterende klumper av Bahia gresset begynner å bli grønn.

•Mix riktig mengde ugressmiddel inneholder glyfosat, den aktive ingrediensen i Roundup luke killer, i en hage sprayer etter Bahia gress klumper bli grønn våren og før frøet hoder vises. Det er flere ulike konsentrasjoner av glyfosat tilgjengelig på markedet, så følg instruksjonene nøye mens.

•Spray enkelt grupperer Bahia gress i plenen med glyfosat blandingen. Glyfosat vil drepe alle andre gress kontakter, så vær forsiktig og ikke spray på en vindfull dag. Sørg for å dekke bladene av hver klynge av Bahia gress med Plantegiften. Andre programmet kan være nødvendig hvis Bahia gresset ikke er død etter to uker.