Hvordan Kill Ant reir med boraks

September 10

Hvordan Kill Ant reir med boraks

Ser en koloni av maur krysser over plenen i en enkelt fil-linje kan være et fascinerende skue. Oppfatningen om at de må hver gjøre sin del å overleve og bedre kolonien sin ved catering til deres dronningen er fantastisk, og er en av naturens undere. Imidlertid kan maur også være en plage. Det kan virke vanskelig å finne en måte å bli kvitt maur koloni som utviklet nær hjemmet, men dette er ikke tilfelle. Ved å bruke en boraks blanding, vil du drepe dronningen som vil til slutt ødelegge kolonien.

Instruksjoner

•La par gummihansker på hendene. Hell en kopp sukker og 1 kopp boraks i en papiret bollen. Med din disponibel skje, rør sukker og boraks for om 30 sekunder. Når ferdig, kaste disponibel skjeen.

•Fyll blandingen av bollen og hele maur reiret. Når hele blandingen helles, kaste bort din bolle og disponibel gummihansker. Maurene vil deretter levere materialet du strømmet til dronningen og andre maur. Når de spiser dette stoffet, de vil bli forgiftet og vil begynne å dø.

•Level ant reiret noen dager senere med spade så gjenværende maurene bli fanget inne kolonien og ikke kan unnslippe. Etter en uke eller to være maur fanget i kolonien døde fra din giftige concoction.