Hvordan kanten av en fiskebein Design murstein uteplass

October 10

Hvordan kanten av en fiskebein Design murstein uteplass

Fiskebein design for en murstein uteplass er en av de mer utfordrende designene av murstein patters. I motsetning til enkel blokk mønstre av løpende bånd, flamsk bond og basketweave design, fiskebein er design en sikk-sakk mønster. Effekten er attraktivt, men utformingen krever mer murstein kutt og mer forsiktig installasjonen å skape strømlinjeformet, lineær kanter. Før du legger noen murstein, opprette en solid borderline rundt perimeteren på terrassen. Grenselandet hindrer murstein i å spre seg. Bruk stiv plast kanter materiale for en profesjonelle kant med minimal innsats. For å kanten av denne murstein design, må patio grøften allerede være gravd og fylt med grus og sand.

Instruksjoner

•Lay den første delen av plast kanter patio grøft området. Følg produsentens instruksjoner for forbinde delene og sikre dem til bakken. Mange plast kanter kits bruke lange piggene som du hammer gjennom kanting i bakken.

•Lay murstein i herringbone mønster. Når du kommer til en kant som krever en kuttet murstein, Plasser en hele murstein over området og merke en cut-off linje med blyant der murstein bør kuttes passe inn i området.

•Plasser murstein på en solid overflate som bakken eller sand, ikke en murstein. Score blyant merket med kalde meisel ved å trykke lett meisel i vinkel langs linjen. Tving ikke meisel i murstein eller murstein vil forvitre eller kutte ujevnt. Score murstein til du har opprettet en tynn groove rundt hele murstein.

•Plasser murstein sett meisel skrå litt på groove merke på murstein med den skrådde kanten av settet vendt fra den gode siden av murstein som skal brukes på terrassen. Fast streiken meisel med hammer til å bryte murstein i to deler.

•Chisel unna ubrutt materiale på siden av gode murstein med kalde meisel. Angi murstein på plass. Gjenta denne prosessen for hvert kutt murstein langs kantene.

Tips og advarsler

  • For en mer rustikk og tradisjonelt utseende, bruk press-behandlet tre stedet for stiv plast materiale for kanter patio grensen. Du kan pre bore trelast hver 12 inches og hammer lange jern innsats å holde kanting på plass.
  • For best resultat, lå en kjøre av murstein permanent installert. Dette vil hjelpe deg å oppdage feil før permanent plassering og justere ricks der det er nødvendig.
  • I stedet for å kutte murstein for hånd med en kald meisel og murstein, kan du bruke en sirkelsag eller mitre så utstyrt med mur blad. Denne typen kutte produserer mye skadelige murstein støv og du må erstatte murblader ofte for et stort prosjekt.
  • Bruk bare murstein utleggere vurdert for utvendig bruk. Disse Asfaltutleggere er mer holdbare og tåler de harde forholdene konstant foten trafikk, vær og fryse-Tin syklus av årstidene.
  • Bruk riktig sikkerhetsutstyr, spesielt vernebriller, når murstein.