Hvordan kan vi redde tregulv skadet av vann eller flom?

September 28

Hvordan kan vi redde tregulv skadet av vann eller flom?

Flom er en naturlig prosess som i det lange løp, øker vannkvalitet, er leveområder og oppretter jordsmonn. Men ifølge Nurture Art Center forårsaker flom også mest forebygges tap av liv og eiendom enn noen andre naturkatastrofer i USA Hvis du installerer parkett, fastslår du først om du bor i et område som opplever hyppige eller alvorlig flom.

Litt vann vanligvis gjør vondt

Et par inches av vann på en vei kan kaste store kjøretøyer. Et par inches av vann på tregulv kan skade det uopprettelig. Løvtre naturlig utvides og kontrakter med endringer i fuktighet. Hvis det er utsatt for mye vann for lenge, vil det permanent deformere. Selv vann utslipp som hviler på hardvedgulv lenge vil ødelegge plankene.

Selvkorrigerende tre

Tregulv som opplever mindre skader - spesielt fra dagligdagse hendelser, for eksempel utslipp som gikk ubemerket for et par dager - kan flate tilbake ut på egen hånd etter at den er rengjort og grundig tørket. Men med alvorlige skader - kan som med flom - tørking prosessen ta uker hvis ikke måneder. Bredt furu styrene er den mest sannsynlige tregulv å korrekt selv når tørket selv etter en flom.

Sjekk Subfloor

Hvis tregulv er sterkt skadet av oversvømmelser, undersøke subfloor. Mange hjem subfloors er laget av kryssfiner, som vil skille når de utsettes for mye fuktighet. Hvis den- eller andre - subfloor er skadet, det må enten repareres eller revet ut og erstattet før du prøver å reparere eller erstatte noen parkettdekke oppå den.

Tålmodighet er viktig

Parkett og skadet subfloors må rengjøres og grundig tørket før eventuelle reparasjoner blir forsøkt fordi tre skift - utvides og kontrakter - som det tørker. Alle reparasjoner utføres før løvtre eller noen subfloooring av fukt - er grundig tørket vil bare bli eliminert av tre bevegelse som det justerer. Denne prosessen kan ta uker eller måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Å skru på en ovn mens gulvet er tørking vil fremskynde prosessen.

DIY reparasjon teknikker

Hvis en hardvedgulv er åpenbart svært skjev, er det sannsynligvis ikke verdt å redde, ifølge Michigan State University forlengelsen. Hvis bare mindre fordreining restene etter tre er tørr, kan du imidlertid fjerne strimler tilstøtende til spent styrene og flyet kantene, som gir spent styrene rommet å flate ut. For pukler, spiker dem ned eller fly, sand og refinish dem. Hvis disse metodene ikke fungerer, kan du erstatte de skadede delene i et forsøk på å lagre gulvet. Longstrip planker er spesielt lett å erstatte, versus utvikling og solid hardvedgulv.

Gjenbruk gulvet

Hvis alvorlig vann skadet løvtre har blitt renset, tørket, planlagt og pusset og likevel er fremdeles ikke salvageable som en funksjonell gulv, kan det gjøre en perfekt levedyktig subfloor. Kontakt en anerkjente entreprenør å avgjøre hvis skadet løvtre kan brukes på nytt på denne måten.